Chirurgie weke delen: uw dierenarts-specialisten bij SDU

Bij SDU kunt u met uw dier op doorverwijzing van uw dierenarts terecht bij onze specialisten chirurgie. Door onze ruime ervaring met complexe operaties en kennis van de laatste technieken is er bij ons meer mogelijk dan een gewone dierenarts. Met een modern uitgeruste operatiekamer en een eigen anesthesioloog staat veiligheid bij ons voorop.

Heel professioneel, nemen de tijd, geven duidelijke informatie en zijn persoonlijk. Zowel artsen als assistenten, ook in de vervolgfase na een operatie.

Cassandra via Google Reviews

Chirurgie bij SDU

De dierenarts-specialist weke delen chirurgie kan operaties doen aan alle organen of belangrijke structuren in de hals, borst, buik en het gebied rondom de anus en vulva.

Chirurgie aan botten en het zenuwstelsel wordt gedaan door eenorthopedisch chirurg of neurochirurg. Onze specialisten chirurgie hebben ruime ervaring met onder andere:

Specialistische kennis en moderne apparatuur

Bij SDU werken alleen dierenarts-specialisten of dierenartsen-specialisten in opleiding. Naast veel ervaring en specialistische kennis werken wij met de beste apparatuur om zo uw dier snel te helpen met de allerbeste zorg. 

Bij spoed

Heeft uw dier een ongeluk gehad, of is uw dier in levensgevaar door bijvoorbeeld een darmafsluiting, middenrifscheur of bloeding van de milt? Uw dierenarts kan dan direct contact met ons opnemen om uw dier naar ons te verwijzen.

Wanneer naar de chirurg?

U kunt alleen met verwijzing van uw dierenarts bij onze chirurg terecht. Uw dierenarts beoordeelt of het nodig is dat één van onze specialisten uw dier verder onderzoekt of behandelt. U bent natuurlijk vrij om zelf een verwijzing te vragen bij uw dierenarts.

Vragen of advies?

Twijfelt u, of heeft u vragen heeft over mogelijke operaties of kosten? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen u graag.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd