Onze huisregels en algemene voorwaarden

Met onze huisregels verwijzen we u naar hoe we met elkaar omgaan in de kliniek tijdens, voor of na uw bezoek. Ook hoe we met dieren van anderen en met onze medewerkers omgaan. Op deze pagina kunt u ook onze algemene voorwaarden downloaden.

Algemene voorwaarden

Alle klinieken van AniCura maken gebruik van de algemene voorwaarden van de KNMvD, soms heeft een kliniek aanvullende voorwaarden. Vind hiervoor uw kliniek via anicura.nl/klinieken en bekijk de informatie op de contactpagina.

Voor al onze klinieken geldt dat we ons het recht voorbehouden om het consult of een deel van de behandelingskosten in rekening te brengen als een afspraak minder dan 24 uur van te voren wordt geannuleerd. 

Hoe gaan we met elkaar om?

U en uw dier zijn van harte welkom in de kliniek. We helpen u graag op een vriendelijke, beleefde manier. We staan voor liefdevolle dierenzorg van hoge kwaliteit.

Wij staan ongewenst gedrag niet toe zoals:

  • geweld
  • intimidatie
  • discriminatie
  • grof taalgebruik
  • bedreigingen
  • of ander ongewenst gedrag

Belediging

Niemand in onze kliniek maakt kwetsende, discriminerende of beledigende opmerkingen naar of over anderen. We behandelen ieder wezen (mens of dier) gelijk, zoals we zelf ook behandeld willen worden.

Huisdieren

Soms kunnen dieren stress ervaren als ze naar de dierenarts moeten. Door stress of drukte kunnen dieren anders reageren dan u gewend bent. Houd daarom uw huisdier weg bij andere huisdieren. Zo houden we het bezoek aan de kliniek zo fijn mogelijk voor alle dieren.

In de kliniek behandelen we alle dieren met liefde en respect. Fysiek of verbaal geweld tegen huisdieren is niet toegestaan in onze kliniek. Niet tegen uw eigen dier en andere dieren in de kliniek.

Het gesprek opnemen

Wilt u het gesprek met de dierenarts opnemen? Dat mag nadat u dit gemeld heeft en de dierenarts hier toestemming voor heeft gegeven.

Ook heeft u toestemming nodig van de dierenarts voor het openbaar maken van geluidsopnames, bijvoorbeeld als u iets op social media wilt zetten. Het openbaar verspreiden van opnames, zonder toestemming, is wettelijk niet toegestaan.

Foto’s en filmpjes

Wilt u een foto of filmpje maken van een medewerker in de kliniek? Of een dier van iemand anders? Vraag altijd goedkeuring voordat u foto’s maakt of gaat filmen. U heeft toestemming nodig van de kliniek of medewerker als u foto’s of filmpjes openbaar maakt, zoals op social media.

Gevaarlijke voorwerpen

Net als ergens anders, zijn gevaarlijke voorwerpen ook in onze klinieken verboden.

Naleven van onze huisregels

Om de fijne sfeer in onze klinieken te bewaren, vragen wij u onze huisregels na te leven. Doet u dit niet? Dan spreken wij u aan op het gedrag. In ernstige gevallen ontzeggen we u de toegang tot onze klinieken. Ook kunnen wij aangifte bij de politie doen.

Ziet u een overtreding van onze huisregels? Meld dit dan bij een van onze medewerkers.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd