Over SDU

Bij AniCura Specialistische Dierenkliniek Utrecht (SDU) vindt u specialistische medische zorg van uitstekende kwaliteit voor honden en katten.

Voor zorg in onze kliniek is altijd een verwijzing nodig van uw eigen dierenarts. Lees hierover op: verschil dierenarts en specialist

Specialistische zorg met aandacht voor uw dier

Met een hecht team van Europees erkende dierenarts-specialisten en paraveterinairen zorgen we samen met u en uw dierenarts dat uw huisdier de zorg krijgt die het verdient. En heel belangrijk: dat uw dier zo prettig mogelijk en liefdevol geholpen wordt.

Vriendelijk personeel en onze hond is goed geholpen. Hij kwam kreupel binnen. Na een operatie, loopt hij weer helemaal goed en heeft hij geen pijn meer. Heel erg tevreden!

Rianne via Google Reviews

Moderne kliniek

In onze ruime en moderne kliniek helpen wij uw dier snel met onderzoek en behandeling op het hoogste niveau. Open en heldere communicatie tussen onze klanten, verwijzers en ons team vinden wij hierbij belangrijk.

Onze specialismen

SDU is één van de weinige klinieken in Nederland waar alleen Europees specialisten en Europees specialisten in opleiding werkzaam zijn. We zijn daarnaast een erkend opleidingsinstituut voor specialisten.

U vindt bij ons specialisme in:

Modernste technieken en up-to-date specialistische kennis

Onze dierenarts-specialisten blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde en maken gebruik van de allerbeste apparatuur en modernste technieken.

Meer kennis en ervaring dan gewone dierenarts

Een dierenarts-specialist heeft naast de opleiding diergeneeskunde een vierjarige specialisatie-opleiding gevolgd en deze afgesloten met een Europees examen. Ook nascholing is verplicht, zodat onze specialistische kennis altijd up-to-date blijft. Lees ook: verschil dierenarts en Europees dierenarts-specialist

U vindt bij ons in de kliniek:

  • vier specialistische operatiekamers
  • zeven polikamers
  • digitale röntgen en echo
  • een 128 slice CT-scan
  • een opnameruimte voor (dag)opvang

Veiligheid voorop

Bij operaties maken we gebruik van uitstekende anesthesie- en bewakingsapparatuur, zodat we uw dier goed in de gaten kunnen houden. Goede hygiëne is bij ons topprioriteit.

Na de behandeling kunt u altijd rekenen op goede en persoonlijke nazorg voor u en uw dier.

Op verwijzing van uw dierenarts

Voor het maken van een afspraak heeft u altijd een verwijzing nodig van uw dierenarts. Deze kunt u ook zelf vragen aan uw dierenarts. Lees ook: afspraak maken

Uitstekend bereikbaar

Onze modern ingerichte kliniek is gelegen aan de voet van de A2 in Utrecht. Daarmee zijn we uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Bekijk uw routebeschrijving. De kliniek heeft een gratis parkeerruimte op eigen terrein en een ruime wachtruimte.

Blogs en cases

Het trouwe team van SDU deelt ervaringen uit de dierenkliniek via persoonlijke blogs, maar ook via cases, waarin specifiek wordt ingegaan op veterinaire vraagstukken en de oplossingen die daarbij kwamen kijken. De lijst met blogs en cases vind je via:

Tarieven

Meer weten over onze tarieven? Ga naar: tarieven bij SDU

Onderdeel van AniCura

Continue innovatie en ontwikkeling vinden we bij SDU belangrijk. Als onderdeel van AniCura kunnen we eenvoudig kennis en kunde uitwisselen met collega dierenartsen en specialisten in meer dan 350 klinieken in Europa.

Elke kliniek kan naar ons verwijzen, ook als deze niet onderdeel is van AniCura.

Zo maakt u een afspraak

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd