Spoed dierenarts Breda

Onze spoedlijn is 24/7 bereikbaar. U wordt geholpen door de dienstdoende dierenarts.

Bel direct: 076 - 572 29 99

Met spoed naar de dierenarts? Bel direct naar de praktijk en kies in het keuzemenu toets 1. Wij kunnen ons dan voorbereiden op een goede eerste opvang en u naar de juiste locatie verwijzen. Daarnaast kunnen wij u de nodige eerste adviezen geven voor onderweg.

Vergiftiging?

Neem in het geval van een vergiftiging de verpakkingen mee als dit mogelijk is. Het is namelijk eerst noodzakelijk om het gif te herkennen. Bekijk ook:

Spoed dierenarts in het weekend of nacht

De telefoonlijn staat 24/7 klaar voor spoedzorg voor uw dier. Tijdens openingstijden en op werkdagen tot 22:00 kunnen we u helpen in onze kliniek in Breda. Buiten openingstijden wordt u direct doorverbonden naar de dienstdoende dierenarts. In de nacht en vanaf 22:30 uur, zaterdagmiddag en zondag verwijzen we u door naar spoedkliniek van AniCura Dordrecht of AniCura Haaglanden in Rijswijk. Hier staat dag en nacht een dierenarts klaar om uw dier op te vangen met de best mogelijke zorg. 

Wat is spoed?

Is uw dier een spoedgeval? Om deze vraag te beantwoorden hebben we een pagina met meer informatie: spoed dierenarts voor honden en spoed dierenarts voor katten

Daarna kunt u ons bereiken via bovenstaand telefoonnummer.

Gerelateerde artikelen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd