Neurochirurgie in AniCura's verwijscentra

Bij AniCura kunt u met uw dier op doorverwijzing van uw dierenarts terecht bij onze specialisten neurochirurgie. Door de specialistische kennis, veel praktische ervaring en moderne apparatuur is er bij AniCura veel mogelijk. Meer dan bij een gewone dierenarts.

Neurochirurgie bij AniCura

Heeft uw dier een neurologisch probleem zoals zenuwuitval, verlamming, hals- en rugpijn of een slingerende gang? Dan kan uw huisdier doorverwezen worden naar een van AniCura's ziekenhuizen voor dieren, ook wel verwijscentra genoemd. 

Specialistische kennis en apparatuur

Bij AniCura werken alleen dierenarts- experts en specialisten die doorgeleerd hebben in neurochirurgie. Naast jarenlange ervaring en de laatste kennis beschikken wij over de beste apparatuur om uw dier snel te helpen met de allerbeste zorg. Lees ook: Verschil dierenarts en specialist

Ook voor orthopedische behandelingen op hoog niveau bent u bij ons aan het goede adres.

Uitgebreid onderzoek bij neurologische problemen

In AniCura's verwijscentra zijn veel onderzoeksmogelijkheden om het neurologische probleem bij uw dier in beeld te brengen (beeldvorming). Denk aan:

Ook kunnen we binnen korte tijd een MRI of elektrofysiologisch onderzoek voor uw huisdier aanvragen. 

Ervaren chirurgen met de laatste kennis

Ook voor operaties voor uw huisdier bent u bij ons in goede handen. Naast jarenlange ervaring en de meest recente kennis beschikken onze operatiekamers over de modernste technieken. Met uitgebreide apparatuur zorgen we ervoor dat uw dier tijdens de operatie goed in de gaten gehouden wordt. 

Ook bij spoed 

In het geval van spoed, zoals bij verlamming bij hernia patiënten of wervelbreuken, zijn we ook buiten openingstijden voor uw dierenarts telefonisch bereikbaar. Tijdens openingstijden is het mogelijk dat u zelf met een verwijzing van uw dierenarts contact met ons opneemt. Zo kunnen we zo snel mogelijk ingrijpen. In veel gevallen is dit erg belangrijk om het dier goed te kunnen helpen.

Wanneer naar de neurochirurg?

U kunt alleen met verwijzing van uw dierenarts terecht bij de neurochirurg. Uw dierenarts kan beoordelen of het nodig is dat een dierenarts-expert uw dier verder onderzoekt of behandelt. U kunt natuurlijk ook zelf om een verwijzing vragen bij uw dierenarts. 

Waarom naar een ziekenhuis voor dieren

Net als bij mensen, kunnen dieren voor complexe zorg verwezen worden naar een ziekenhuis voor dieren: een verwijscentrum. Hier werken dierenarts-experts of dierenarts-specialisten met veel kennis en ervaring in een bepaald vakgebied. Ontdek in deze video hoe de diergeneeskunde in Nederland eruit ziet, en hoe u de beste zorg voor uw dier vindt. Vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op. 

Bekijk ook: Zorg Wijzer

Vragen of advies?

Twijfelt u, of heeft u vragen heeft over mogelijke behandelingen of de kosten? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen u graag verder. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd