AniCura Beverwijk

AniCura Beverwijk - Büllerlaan

In een mooie, ruim opgezette dierenkliniek verzorgen onze dierenartsen al 13 jaar met veel liefde alle huisdieren in Beverwijk. Ons team heeft alle kennis, kunde en apparatuur om u en uw dier goed te helpen.

Two selties and a cat
Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze behandelingen

Contact

0251 - 25 42 54

beverwijk@anicura.nl

Büllerlaan 8, 1945 SR Beverwijk

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Onze dierenartsen en assistenten in Beverwijk

Het jaarlijks op de hoogte houden de kennis en kunde van onze dierenartsen én assistenten is in onze kliniek verplicht. Zo zorgen we ervoor dat uw dier altijd de beste behandeling krijgt.

Het laboratorium en operatiefaciliteiten  in onze dierenkliniek

Onze dierenkliniek heeft een uitgebreid laboratorium. En dat is fijn, want zo hebben onze dierenartsen snel de benodigde informatie om uw dier te kunnen behandelen als dat nodig is. Ook onze operatiekamer is uitgerust met een goed anesthesieapparaat en andere apparatuur om uw dier veilig te opereren.

Dierenarts ook voor Heemskerk en Uitgeest 

Vanuit Heemskerk bent u in een paar minuten bij onze dierenartsen aan de Büllerlaan. Vanuit Uitgeest is het ongeveer 10 minuten rijden naar onze dierenkliniek. Kwaliteit en service staat bij ons voorop. Daarom rijden veel mensen uit Heemskerk en Uitgeest  graag een paar minuten om voor onze dierenartsen.

Ruime openingstijden van onze dierenkliniek op de Büllerlaan

Doordat we samenwerken met de andere AniCura dierenklinieken in de regio kunnen we ruime openingstijden bieden. Doordeweeks zijn we iedere avond tot 20.00 uur open, waardoor u ook 's avonds naar de dierenarts kan in Beverwijk op de Büllerlaan. Hier vindt u onze openingstijden

Kwaliteit

We vinden het hier heel belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat we de hoogste kwaliteit leveren.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd