Sterkliniek Hoogvliet en Spijkenisse breiden uit en sluiten zich aan bij AniCura

Met een toegewijd team gaat de dierenkliniek die bekend stond als Sterkliniek Hoogvliet en Spijkenisse verder onder de naam AniCura Hoogvliet en AniCura Spijkenisse. Naast het blijven leveren van kwalitatief hogstaande zorg voor dieren, wordt de kliniek in Hoogvliet katvriendelijk gemaakt en is het team uitgebreid met drie dierenartsen om weer op volledige sterkte te kunnen werken.

Direct naar: AniCura Hoogvliet

Voorheen Sterkliniek Hoogvliet en Sterkliniek Spijkenisse

Onze nieuwe naam: AniCura

Praktijkmanager en dierenarts Maartje Steendam: ‘’Samen met enthousiaste dierenartsen en assistenten ben ik trots dat we met zo’n fantastisch team verder gaan onder de naam AniCura. Met de komst van dierenarts Turku Toklu hebben we ontzettend veel expertise in huis. Van chirurgie en revalidatie tot medische beeldvorming zoals echo’s en laboratoriumonderzoek. Voor honden, katten, vogels en reptielen.’’

Spijkenisse sluit zijn deur

Om de kwaliteit te blijven bieden die onze klanten en hun dieren verdienen is AniCura Spijkenisse gesloten. Het team is samengegaan achter de deuren van AniCura Hoogvliet . De paraveterinairen en dierenartsen in Hoogvliet hebben zo een uitgebreider en opnieuw ingericht pand, waarmee we de klant beter kunnen helpen. AniCura Spijkenisse, hiervoor "Sterkliniek Spijkenisse", is dus nu onder de naam AniCura Hoogvliet dé dierenarts in de regio.

Verbouwing Hoogvliet

De verbouwing, die eind 2020 startte, richt zich op het verbeteren van de service aan huisdiereigenaren. Met een aparte spreekkamer en een apart gedeelte in de wachtkamer speciaal voor katten, profiteren de katten ook van de verbouwing. Door honden en katten te scheiden vermindert het stress bij katten tijdens een bezoek aan de dierenarts en wordt de kliniek een stuk katvriendelijker.

Ook komt er een laboratorium waarin dierenartsen zelf bijvoorbeeld bloed en urine onderzoeken. Dit zorgt ervoor dat zij nog sneller een diagnose kunnen stellen en de behandeling kunnen starten.

Werken aan de toekomst

‘’Door de aansluiting bij AniCura zijn de klinieken Hoogvliet en Spijkenisse onderdeel van het grote internationale netwerk aan dierenklinieken van AniCura. Hiermee is er opeens veel meer kennis en ervaring in huis om nog beter voor huisdieren te zorgen.

Steendam: "Wij doen ons werk vanuit onze liefde voor het dier. Onze klanten - en natuurlijk hun dieren - zijn positief over de open en vertrouwde sfeer in onze klinieken. Als team zijn we trots op de combinatie van die 'huiskamersfeer' en de hoge kwaliteit van zorg die we leveren. Maar we leunen niet achterover: we willen ons blijven verbeteren. Door nascholing, door verdieping in onderdelen van de zorg en door het delen van kennis met collega's binnen heel Europa."

Kwaliteitssysteem Sterkliniek Dierenartsen mee naar AniCura

Sterkliniek Dierenartsen staat bekend om haar kwaliteitssysteem. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholing. Dit kwaliteitssysteem combineert AniCura met haar eigen kwaliteitssysteem. Zo blijft de kwaliteit van de zorg en service gewaarborgd.

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd