Zuid-Holland

Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht

AniCura Dordrecht bestaat uit enerzijds het Diergeneeskundig Verwijscentrum waar een team van specialisten, dierenartsen en paraveterinairen complexe zorg bieden aan dieren. En anderzijds de Spoedkliniek waar 24 uur per dag dierenartsen en paraveterinairen klaarstaan voor dieren.

Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze behandelingen

Contact

085 - 483 13 00

Jan Valsterweg 26, 3315 LG Dordrecht

Routebeschrijving
Voor dierenartsen

Verwijzen naar deze kliniek

Een dier verwijzen

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Hoe AniCura Dordrecht zich onderscheidt

Uw dier wordt door uw eigen dierenarts naar ons doorverwezen als het om een spoedgeval of een complexe ingreep gaat. Zo onderscheid ons team van dierenartsen en paraveterinairen zich:

  • de Spoedkliniek van AniCura Dordrecht is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Ons team biedt de beste zorg aan uw dier en houdt daarbij altijd rekening met uw wensen.
  • Het Diergeneeskundig verwijscentrum in Dordrecht heeft de meest moderne apparatuur.
  • Diergeneeskundig Verwijscentrum in Dordrecht leidt specialisten op en schoolt dierenartsen. Onze dierenartsen geven les in binnen- en buitenland.

Lees meer: Over ons

Onze dierenartsen begeleiden u

Wij begrijpen erg goed dat het spannend voor u is als uw dier een operatie nodig heeft. Onze dierenartsen en paraveterinairen begeleiden u graag van het begin tot het eind en betrekken u zo ver mogelijk bij alles. 

Na de ingreep krijgt u te horen hoe de ingreep is verlopen en wanneer u uw huisdier kunt ophalen. Dat is meestal dezelfde dag al. Na de ingreep heeft uw dier soms nog nazorg nodig. Hierin wordt u goed begeleid door ons team. Lees meer: Patiënt bij ons

Dierenziekenhuis Drechtstreek historie

AniCura Dordrecht is onderdeel van Dierenziekenhuis Drechtstreek. Dierenziekenhuis Drechtstreek bestaat inmiddels ongeveer 30 jaar en in 2012 is het Verwijscentrum opgericht. Het Verwijscentrum is opgericht om als verlengstuk voor dierenklinieken in de omgeving te dienen.

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen streven er naar om de hoogst kwalitatieve diergeneeskunde zorg te bieden aan uw dier.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd