Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Zuid-Holland

AniCura Hoogvliet

Bij dierenkliniek AniCura Hoogvliet staat een hecht team van dierenartsen en paraveterinairen met liefdevolle zorg klaar voor uw dier. Ook voor revalidatie of pijnbehandeling is uw huisdier bij ons in goede handen. Maak altijd even een afspraak.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

010 - 295 05 30

hoogvliet@anicura.nl

Klaasje Zevensterstraat 135, 3193 TV Hoogvliet

Routebeschrijving

Pijn en revalidatie

Blessures, medische ingrepen of ziekten. Uw hond of kat kan pijn hebben door verschillende oorzaken. Ook katten en honden kunnen vervolgens revalidatie nodig hebben, net als mensen.

Dé dierenkliniek van Hoogvliet

Liefdevolle zorg door ervaren dierenartsen en paraveterinairen: we staan bij dierenkliniek AniCura Hoogvliet klaar voor u en uw dier. Bij elk dierenartsbezoek nemen we de tijd voor u en uw dier, zodat u rustig al uw vragen kunt stellen.

Heeft uw dier een behandeling of operatie nodig? Onze kliniek is voorzien van moderne technieken en voorzieningen voor goede zorg. Lees ook: over ons

Revalidatie voor uw dier in Hoogvliet

Bij dierenkliniek AniCura Hoogvliet zijn ook voorzieningen aanwezig om uw dier weer zo pijnvrij mogelijk te laten bewegen, bijvoorbeeld bij artrose of na een operatie. Zo beschikken we over een eigen revalidatieruimte en een gediplomeerd revalidatietherapeute. Lees ook: pijn en revalidatie

Kwaliteit voorop

AniCura Hoogvliet staat voor zorg van een constant hoog niveau. Zo volgen wij regelmatig nascholing om onze kennis up-to-date te houden en wordt onze apparatuur regelmatig gecontroleerd. Alles om uw dier te helpen met de best mogelijke zorg!

Afspraak met dierenarts in Hoogvliet?

Wilt u afspreken met een van onze dierenartsen in de kliniek aan Klaasje Zevensterstraat 135 in Hoogvliet? Of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. Het maken van een afspraak kan ook eenvoudig online. Parkeren is bij ons in de straat gratis.

Over AniCura Hoogvliet

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd