Mogelijk heeft u al meegekregen dat AniCura Apeldoorn de afgelopen maanden een nieuwe Dierenkliniek heeft gebouwd aan de Laan van Spitsbergen 150, 7336 AX in Apeldoorn.

Op 25 oktober openen wij de deuren van deze nieuwe Dierenkliniek. Hiermee komt een wens in vervulling om vanuit een gloednieuwe, volledig geoutilleerde kliniek alle huisdieren in Apeldoorn te kunnen helpen.

We zullen in onze nieuwe dierenkliniek onder andere de beschikking hebben over een moderne operatiekamer, een tandheelkunderuimte, een aparte recovery, een gescheiden honden en kattenopname, een röntgenkamer, een ECHO kamer, 4 spreekkamers en een volledig ingericht laboratorium. De locatie ligt naast de Gamma en beschikt over ruime parkeergelegenheid. 

Uiteraard hadden we graag een open dag georganiseerd om iedereen te laten zien hoe mooi het geworden is. In de huidige tijd zien we daar vanaf maar dat neemt niet weg dat we iedereen graag persoonlijk onze nieuwe kliniek willen laten zien.

Onze dierenkliniek op de Henri Dunantlaan 231 is vanaf 25 oktober gesloten. AniCura Lourens en van der Wal Dierenartsen op de Deventerstraat 89, 7322 JL in Apeldoorn blijft gewoon geopend. Voor chirurgie en meer specialistische handelingen zullen we vanaf de Deventerstraat vaker doorverwijzen naar de nieuwe kliniek aan de Laan van Spitsbergen 150.

We verwelkomen u en uw huisdier binnenkort graag op de Laan van Spitsbergen 150!

Het team van AniCura Apeldoorn

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd