Sterkliniek Den Helder heet voortaan AniCura Den Helder

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Den Helder verder onder de naam AniCura Den Helder.

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Den Helder  verder onder de naam AniCura Den Helder. AniCura is een samenwerkingsverband van meer dan 80 dierenklinieken in Nederland, dat de kwaliteit van diergeneeskunde continu verbetert. Voor huisdiereigenaren verandert er niet veel, zij kunnen terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan Texelstroomlaan 82a, waar de kliniek al sinds 1999 zit.

Sterkliniek Den Helder is sinds 2017 onderdeel van AniCura, maar bleef onder eigen naam en werkwijze werken. Nu, drie jaar later, is het tijd om de naam AniCura te dragen. De kwaliteitsgedachte van Sterkliniek Dierenartsen, die de verbetering van kwaliteit centraal stelt, wordt gecombineerd met het AniCura kwaliteitsprogramma ‘QualiCura’. Renée Hoynck van Sterkliniek Den Helder heeft veel zin om onder de naam AniCura verder te gaan: "Kwaliteit stond bij ons altijd al hoog in het vaandel en dat is met de aansluiting bij AniCura niet anders. We krijgen nu ook toegang tot het internationale kennisnetwerk van AniCura waarin specialisten hun kennis en ervaring delen en waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan ter verbetering van de diergeneeskunde. Met deze kennis kunnen wij leren van elkaar en onze zorg nóg verder verbeteren.” 

Vertrouwde zorg in een ander jasje

Voor de dieren en hun baasjes verandert er op het oog niet veel. Zij kunnen terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan Texelstroomlaan 82a. De kliniek en de kleding van de dierenartsen en assistentes krijgen een ander uiterlijk, in de kleuren en huisstijl van AniCura.

Renée Hoynck: “We bieden met hetzelfde team onze zorg aan voor honden, katten, konijnen en knaagdieren. Baasjes kunnen met hun huisdier bij ons terecht voor bijna alle zorg: van sterilisatie, castratie en inentingen tot bloedonderzoek en chirurgie. Hiervoor hebben we veel zelf in huis: moderne labapparatuur, een echo- en röntgenapparaat en een uitgebreid lab voor bloed-, cel- en urineonderzoek. Met trots zijn wij een 'Cat Friendly Clinic Silver'. Dit betekent dat wij als katvriendelijke kliniek alle kennis en faciliteiten in huis hebben om uw kat te helpen met professionele zorg in een omgeving waarin uw kat zo min mogelijk stress heeft. Alles om de dieren te helpen met de best mogelijke zorg.”

Over AniCura Den Helder

AniCura Den Helder is onderdeel van een groot internationaal netwerk van dierenklinieken dat zich heeft toegelegd op hoogkwalitatieve diergeneeskunde voor huisdieren. AniCura behandelt in 13 landen meer dan 3 miljoen huisdieren per jaar  in 350 klinieken in Europa, waarvan meer dan 86 in Nederland. Het aanbod van hoogkwalitatieve medische diensten omvat alles van preventieve en basiszorg tot en met geavanceerde diagnostiek, interne geneeskunde, intensieve zorg, chirurgie en oncologie. Het netwerk telt totaal 7.000 medewerkers en 2.500 gediplomeerde dierenartsen. Door samenwerking, een gemeenschappelijke infrastructuur, moderne apparatuur en geavanceerde specialismen ontwikkelt AniCura diergeneeskunde voor de toekomst.

Bezoek AniCura Den Helder

Kom bij ons langs. Ga naar: www.anicura.nl/den-helder

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd