Sterkliniek Dierenartsen Deventer heet voortaan AniCura Deventer

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Dierenartsen Deventer verder onder de naam AniCura Deventer.

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Dierenartsen Deventer verder onder de naam AniCura Deventer. AniCura is een samenwerkingsverband van meer dan 80 dierenklinieken in Nederland, dat de kwaliteit van diergeneeskunde continu verbetert. Voor huisdiereigenaren verandert er niet veel, zij kunnen terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan de twee klinieken aan de Smeenkhof 12 en Constantijn Huygensstraat 35. 

De kliniek is sinds 2017 onderdeel van AniCura, maar bleef onder eigen naam en werkwijze werken. Nu, drie jaar later, is het tijd om de naam AniCura te dragen. De kwaliteitsgedachte van Sterkliniek Dierenartsen, die de verbetering van kwaliteit centraal stelt, wordt gecombineerd met het AniCura kwaliteitsprogramma ‘QualiCura’. Enne Kwant van Sterkliniek Deventer heeft veel zin om onder de naam AniCura verder te gaan: "Kwaliteit stond bij ons altijd al hoog in het vaandel en dat is met de aansluiting bij AniCura niet anders. We krijgen nu ook toegang tot het internationale kennisnetwerk van AniCura waarin specialisten hun kennis en ervaring delen en waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan ter verbetering van de diergeneeskunde. Met deze kennis kunnen wij leren van elkaar en onze zorg nóg verder verbeteren.” 

Vertrouwde zorg in een ander jasje

Al sinds 1997 staat het team van Sterkliniek Deventer klaar voor huisdieren. In 2011 opende de kliniek een tweede locatie in de wijk Zandweerd. Voor de dieren en hun baasjes verandert er met de naamswijziging naar AniCura op het oog niet veel. Zij kunnen terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts op de twee locaties aan de Smeenkhof 12 en Constantijn Huygensstraat 35. De kliniek en de kleding van de dierenartsen en assistentes krijgen een ander uiterlijk, in de kleuren en huisstijl van AniCura.

Enne Kwant: “We bieden met hetzelfde team onze zorg aan voor honden, katten, konijnen en knaagdieren. Baasjes kunnen met hun huisdier bij ons terecht voor bijna alle zorg: van reguliere gezondheidscontroles en inentingen tot laparoscopische sterilisaties, interne geneeskunde, tandheelkunde en dermatologie. Hiervoor hebben we bijna alles zelf in huis: moderne operatiekamers, een echo- en röntgenapparaat, een uitgebreid lab voor bloed- en urineonderzoek en faciliteiten voor tweedelijns diergeneeskundige tandheelkunde. Om onze kennis up-to-date te houden volgen we continu nascholingen. Alles om de dieren te helpen met de best mogelijke zorg.”

Over AniCura Deventer

AniCura Deventer is onderdeel van een groot internationaal netwerk van dierenklinieken dat zich heeft toegelegd op hoogkwalitatieve diergeneeskunde voor huisdieren. AniCura behandelt in 13 landen meer dan 3 miljoen huisdieren per jaar  in 350 klinieken in Europa, waarvan meer dan 86 in Nederland. Het aanbod van hoogkwalitatieve medische diensten omvat alles van preventieve en basiszorg tot en met geavanceerde diagnostiek, interne geneeskunde, intensieve zorg, chirurgie en oncologie. Het netwerk telt totaal 7.000 medewerkers en 2.500 gediplomeerde dierenartsen. Door samenwerking, een gemeenschappelijke infrastructuur, moderne apparatuur en geavanceerde specialismen ontwikkelt AniCura diergeneeskunde voor de toekomst.

Bezoek AniCura Deventer

Kom bij ons langs. Ga naar: www.anicura.nl/deventer 

 

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd