Leiderdorp - Landbouwhuisdieren en paarden logo

Contact met kliniek

071 - 541 69 45

Van der Valk Boumanweg 50, 2352 JD, Leiderdorp

Routebeschrijving
Zuid-Holland

Leiderdorp - Landbouwhuisdieren en paarden

Ons motto is service en bereikbaarheid. De dierenartsen voor landbouwhuisdieren en paarden van AniCura 't Leidse Land staan dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Koe
Voor diereigenaren

Contact

071 - 541 69 45

Van der Valk Boumanweg 50, 2352 JD Leiderdorp

Routebeschrijving

Over ons

Professionele zorg en (bedrijfs)begeleiding van zes ervaren landbouwhuisdierenartsen, dat vindt u bij AniCura ’t Leidse Land. Voor onze klanten zijn we 24/7 bereikbaar voor spoed.

Dé dierenarts voor paarden in regio Leiden

Onze dierenartsen Pieter Beurskens en Sophie Noyen-Wolfert hebben alle kennis en ervaring voor hoogkwalitatieve eerstelijns zorg voor uw paard. Denk bijvoorbeeld aan zorg of begeleiding bij kreupelheden, luchtwegklachten, fertiliteits-begeleiding, castraties en gebitsbehandelingen.

Wij komen hiervoor bij u thuis of op stal. Voor spoedzorg bij uw paard kunt u ook bij onze vier andere landbouwdierenartsen terecht Bekijk ook: onze zorg voor paarden

Rundveearts in o.a. regio Leiden, Zoetermeer, Noordwijk en Alphen aan de Rijn

Bij AniCura 't Leidse Land hebben wij zes deskundige landbouwhuisdierenartsen in dienst. Als kliniek hebben we al bijna 50 jaar ervaring met het verlenen van diergeneeskundige en preventieve zorg aan koeien, schapen en geiten. Deze zorg bieden we op bedrijfsniveau of individueel per dier aan.

Bedrijfsbegeleiding

Een goede bedrijfsbegeleiding helpt bij het verhogen van de productie op het bedrijf. Bij openbare (kinder)boerderijen is een veilige omgeving voor zowel mens als dier extra belangrijk. Om dit te bereiken begeleiden we bijvoorbeeld bij hygiënemanagement, vruchtbaarheidsbepalingen en het vaccinatieschema.

Vraag, of advies?

Heeft u een vraag aan een van onze landbouwhuisdierenartsen? Neem gerust contact met ons op, we zijn er voor u. Onze contactgegevens vindt u bovenaan deze pagina.

Login klantportaal rundveehouders

Als klant heeft u bij ons via een handig portaal altijd inzage in de zorg op uw bedrijf.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd