Patiƫnten vanaf heden welkom op nieuwe Neurologie poli AniCura Haaglanden

Dankzij de nieuwe Neurologie afdeling bij AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden en de komst van Diplomate ECVN, Yael Chamisha, kunnen we neurologische patiënten nog beter helpen.


Onlangs werd de nieuwe high field MRI-scanner al geplaatst en met de komst van Yael is de Neurologie afdeling een feit!  Patiënten kunnen vanaf heden worden verwezen naar de Neurologie afdeling van AniCura Haaglanden. Hiermee zijn we de eerste locatie in de Randstad waar huisdieren met een aandoening in de zenuwen, hersenen en ruggenmerg terecht kunnen. Het neurologie-team bestaat uit verschillende dierenartsen en paraveterinairen, onder leiding van dierenarts specialist neurologie, Yael Chamisha.

Yael is na haar afstuderen in 2009, begonnen bij een 24/7 verwijskliniek, waar ze 2 jaar als dierenarts heeft gewerkt. In 2011 is ze begonnen aan haar neurologie-residency aan de Koret School of Veterinary Medicine in Israel, ze heeft het programma voltooid in 2015. Ze is daar nog een jaar blijven werken en werd in 2016 Diplomate ECVN.

Yael en haar team staan klaar voor onze neurologische patiënten! 

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd