Zuid-Holland

AniCura Dierenkliniek Het Overbosch - Rozenburg

Heeft uw dier zorg nodig? Bij dierenkliniek AniCura Rozenburg bieden onze dierenartsen en paraveterinairen zorg van hoge kwaliteit. Maak wel eerst een afspraak.

AniCura Dierenkliniek Het Overbosch - Rozenburg
Voor diereigenaren

Doe de gratis puppy- en kittencheck

Gratis check

Contact

0181 - 214 045

overbosch@anicura.nl

Raadhuisplein 19, 3181 CE Rozenburg

Routebeschrijving

Over AniCura Het Overbosch

Hoe kunnen we aan uw dier én aan u de beste zorg geven? Door naar u te luisteren, uw dier goed te onderzoeken en goed met elkaar samen te werken.

Dierenkliniek AniCura Rozenburg

Dierenkliniek AniCura Rozenburg aan het Raadhuisplein werkt nauw samen met het team van AniCura Het Overbosch. Door deze nauwe samenwerking kunnen we gemakkelijk gebruik maken van de expertises binnen de kliniek. 

Persoonlijk en betrokken 

Als team van dierenartsen en paraveterinairen in Rozenburg hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een onderzoek, behandeling en de nazorg. Door goed te communiceren en samen te werken, biedt AniCura in Rozenburg de beste zorg aan uw huisdier en u.

Moderne kliniek en apparatuur

Onze kliniek is na een verhuizing en verbouwing uitgegroeid tot een goed uitgeruste en moderne dierenkliniek. Zo is er een moderne operatiekamer en is het mogelijk om röntgenfoto’s en echo’s te laten maken. Ook uitgebreid bloedonderzoek is mogelijk. Zo kunnen wij nog sneller tot de juiste diagnose komen voor uw huisdier.

Rozenburg: een nieuwe vestiging

Sinds maart 2019 kunt u ook terecht op de locatie in Rozenburg Na een verhuizing en verbouwing is ook deze locatie uitgegroeid tot een mooie en goed uitgeruste kliniek. De kliniek vindt u aan het Raadhuisplein 19.

Op onze locatie in Rozenburg doen we ook chirurgische ingrepen en hebben we de mogelijkheden om röntgenfoto's en een echo te maken. Ook doen we direct bloedonderzoek voor bijvoorbeeld honden en katten. Daarnaast hebben we twee spreekkamers, een operatiekamer en een opnameruimte voor dieren.

Het kan voorkomen dat we uw dier helpen in de kliniek in Oostvoorne. Bijvoorbeeld voor gebitsbehandelingen of voor het maken van speciale gebit röntgenfoto's.

Afspraak bij een van onze dierenartsen in Rozenburg?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen? Of wilt u langskomen voor consult? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. 

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd