Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

Dierzorg in Eersel

Door de vragende groei naar kwalitatieve dierzorg in Eersel en omgeving voldoet de huidige locatie aan de Hint 16b in Eersel niet meer aan de actuele wensen. Vandaar de verhuizing naar een nieuw, groter en gemoderniseerd pand.

Ga naar de website van AniCura Dierenkliniek Eersel

Over onze nieuwe locatie

De nieuwe locatie biedt uitgebreide kwaliteitszorg voor dieren: van de jaarlijkse gezondheidscheck en vaccinatie en het reguliere consult tot zeer moderne apparatuur voor het stellen van diagnoses en voor het uitvoeren van geavanceerde operaties.

De nieuwe dierenkliniek heeft een vloeroppervlakte van 600m2, zes behandelkamers, drie operatiekamers, een CT-ruimte en uitgebreide opnamemogelijkheden. De zorg wordt geleverd door tien dierenartsen, één dierenarts-specialist en zeventien paraveterinairen. De nieuwe kliniek heeft een regiofunctie.

Allerbeste zorg voor dieren

De dierenkliniek is voorzien van moderne en uitgebreide diagnostiek en beschikt over een echo-, röntgen- en beeldvormingsapparatuur, waaronder een nieuwe CT-scan.

Hanneke van Meeuwen, praktijkmanager en dierenarts bij AniCura Dierenkliniek Eersel: “Je kunt bij ons naast de normale dierzorg, zoals de jaarlijkse vaccinaties en de gezondheidscontrole de uitgebreide zorg die je krijgt in een ziekenhuis voor mensen verwachten. Denk daarbij aan orthopedie, chirurgie, cardiologie, vruchtbaarheidsprogramma’s, kijkoperaties, interne geneeskunde en urologie.”

Katvriendelijke kliniek

De kliniek draagt ook het keurmerk ‘Cat Friendly Clinic’; hiermee voldoet de kliniek aan bepaalde eisen waardoor katten zich over het algemeen veiliger voelen. Zo zijn honden en katten van elkaar gescheiden in de wachtruimte en de opname.

Meer nieuws

 • Meerdere meldingen van honden met kennelhoest in Den Helder

  Den Helder, 17 november 2022 - Bij twee locaties van Dierenkliniek AniCura in Den Helder (Pasteurstraat en Texelstroomlaan) zijn afgelopen weken meerdere gevallen van kennelhoest gemeld. Door het besmettelijke virus kunnen honden een paar dagen flink ziek worden. Als een hond symptomen van onder meer droge hoest, kokhalzen, slijm uitbraken, hangerig gedrag en minder eetlust vertoont, kan er sprake zijn van de besmettelijke hondenhoest.
   Lees meer
  • Pensioen Maarten Kappen

   Maarten Kappen gaat na 40 jarig werkzaam zijn in het vak met pensioen.
    Lees meer
   • Baasjes maken zich regelmatig zorgen om de gezondheid van hun dier, maar missen pijnsignalen

    Huisdieren laten vaak niet zien dat ze pijn hebben. Daarom is het moeilijk in te schatten of ze lijden aan een kwaal of ziekte. Driekwart ziet hun dier als een kind* en niet verwonderlijk dat bijna tweederde van de baasjes zich regelmatig zorgen maakt om de gezondheid van hun huisdier. Bijna 20% ’tobt’ er zelfs dagelijks over. Dit blijkt uit onderzoek van het Nationaal Huisdierpanel onder ruim 1.500 huisdiereigenaren in opdracht van AniCura**.
     Lees meer

    Fout

    Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd