AniCura Dierenkliniek Eersel verhuist naar Agiofabriek

Op 15 maart verhuist AniCura Dierenkliniek Eersel naar een nieuwe grotere locatie in de oude Agiofabriek aan de Wolverstraat 21 in Duizel.

Dierzorg in Eersel

Door de vragende groei naar kwalitatieve dierzorg in Eersel en omgeving voldoet de huidige locatie aan de Hint 16b in Eersel niet meer aan de actuele wensen. Vandaar de verhuizing naar een nieuw, groter en gemoderniseerd pand.

Ga naar de website van AniCura Dierenkliniek Eersel

Over onze nieuwe locatie

De nieuwe locatie biedt uitgebreide kwaliteitszorg voor dieren: van de jaarlijkse gezondheidscheck en vaccinatie en het reguliere consult tot zeer moderne apparatuur voor het stellen van diagnoses en voor het uitvoeren van geavanceerde operaties.

De nieuwe dierenkliniek heeft een vloeroppervlakte van 600m2, zes behandelkamers, drie operatiekamers, een CT-ruimte en uitgebreide opnamemogelijkheden. De zorg wordt geleverd door tien dierenartsen, één dierenarts-specialist en zeventien paraveterinairen. De nieuwe kliniek heeft een regiofunctie.

Allerbeste zorg voor dieren

De dierenkliniek is voorzien van moderne en uitgebreide diagnostiek en beschikt over een echo-, röntgen- en beeldvormingsapparatuur, waaronder een nieuwe CT-scan.

Hanneke van Meeuwen, praktijkmanager en dierenarts bij AniCura Dierenkliniek Eersel: “Je kunt bij ons naast de normale dierzorg, zoals de jaarlijkse vaccinaties en de gezondheidscontrole de uitgebreide zorg die je krijgt in een ziekenhuis voor mensen verwachten. Denk daarbij aan orthopedie, chirurgie, cardiologie, vruchtbaarheidsprogramma’s, kijkoperaties, interne geneeskunde en urologie.”

Katvriendelijke kliniek

De kliniek draagt ook het keurmerk ‘Cat Friendly Clinic’; hiermee voldoet de kliniek aan bepaalde eisen waardoor katten zich over het algemeen veiliger voelen. Zo zijn honden en katten van elkaar gescheiden in de wachtruimte en de opname.

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd