Over ons

Persoonlijke zorg van deskundige dierenartsen, dat vindt u bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg. Wij staan voor u en uw dier klaar!

Dé dierenarts in Steenwijk, Havelte en Vollenhove

Met veel kennis en persoonlijke aandacht helpen we uw dier snel met een passende behandeling of diergeneeskundig advies. U ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen. We hebben een spoeddienst in samenwerking met Dierenkliniek Meppel en Dierenkliniek Steenwijk. 

Met vier klinieken in de regio zijn we nooit ver van u vandaan:

Op elke locatie bent u op afspraak welkom voor het spreekuur. Voor grotere behandelingen, onderzoeken of operaties bij uw dier vragen we om naar onze hoofdlocatie in Steenwijk aan de Kaasweg te komen.  

Al meer dan 30 jaar staan we met de beste zorg klaar voor de dieren in de regio.

Ook voor landbouwhuisdieren en paarden

Onze vijf deskundige dierenartsen met expertise in landbouwhuisdieren en paarden helpen u graag met de beste zorg voor uw paarden, schapen, geiten of koeien. Er staat 24 uur per dag een dierenarts voor u klaar. Lees ook: zorg en diensten voor landbouwhuisdieren en paarden 

De beste zorg voor uw huisdier

Bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg vindt u uitstekende kennis over de zorg voor honden, katten, knaagdieren, konijnen en bijzondere dieren zoals reptielen en vogels. Daarnaast hebben bieden we vanuit onze hoofdlocatie in Steenwijk bijzondere expertise aan in onder andere tandheelkunde, fertiliteit bij honden en laparoscopische sterilisatie.

De experts tandheelkunde voor huisdieren in de regio

Bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg kunt u rekenen op de beste tandheelkundige zorg en innovatieve technieken. Veel dierenartsen in de regio verwijzen naar ons door voor onze expertise in onder andere wortelkanaalbehandelingen, het verwijderen van tanden, maar ook orthodontische gebitsbehandelingen. Al deze behandelingen voeren we uit in onze hoofdlocatie in Steenwijk.

Katvriendelijke kliniek

Als katvriendelijke kliniek doen we er alles aan om het bezoek voor uw kat zo stressvrij mogelijk te maken. Onze hoofdlocatie in Steenwijk heeft zelfs het officiële ‘Cat Friendly Clinic’ certificaat.

Behandeling naar wens

Om uw dier te helpen met de beste zorg maken we gebruik van uitgebreide onderzoeks- en behandelmogelijkheden. Is na de diagnose een behandeling nodig, dan overleggen we dit met u en houden we rekening met uw wensen en budget. 

Kennis up-to-date

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde gaan hard. Om onze kennis up-to-date te houden en zo te beste zorg te bieden volgen de dierenartsen en paraveterinairen regelmatig nascholing. 

Samenwerking met specialisten

Als onderdeel van AniCura werken wij samen met meer dan 80 klinieken in Nederland aan hoog kwalitatieve zorg. Wanneer nodig overleggen we met specialisten uit ons netwerk, of verwijzen we uw dier door. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier!

We hopen u te zien!

Loop gerust even binnen of neem contact met ons op voor een afspraak. We helpen u graag verder.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd