Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Drenthe

AniCura De Woldberg - Havelte

Wilt u uw dier laten vaccineren, of op spreekuur komen bij de dierenarts? U bent dan voor deskundige en persoonlijke zorg van harte welkom bij onze dierenartsen en paraveterinairen in onze dierenkliniek in Havelte.

Dog laying down on log
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over ons

Persoonlijke zorg van deskundige dierenartsen, dat vindt u bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg. Wij staan voor u en uw dier klaar!

De dierenartsen van De Woldberg in Havelte

Bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg in Havelte leren wij u en uw dier graag kennen. Zo kunnen we u en uw dier helpen met persoonlijke aandacht en een behandelplan op maat. Maak een afspraak en kom bij ons langs, of kom naar een van onze andere klinieken.

Steenwijk, Havelte en Vollenhove 

Onze andere locaties vindt u in:

Op elke locatie bent u op afspraak van harte welkom voor het spreekuur. Zo is goede zorg voor uw huisdier altijd dichtbij. Voor grotere ingrepen zullen we u vragen om naar onze locatie in Steenwijk aan de Kaasweg te komen.

Expertise tandheelkunde

We bieden de beste tandheelkundige zorg in de regio. Daarom sturen andere dierenartsen regelmatig patiënten naar ons door. Met innovatieve technieken en veel ervaring kunnen we uw huisdier helpen met onder andere wortelkanaalbehandelingen en orthodontische behandelingen. 

Samenwerking AniCura

Als onderdeel van AniCura werken wij samen met meer dan 90 klinieken door het hele land. We overleggen met specialisten en wanneer nodig sturen we u door. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste zorg. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij De Woldberg - Havelte
Boek bij een andere kliniek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd