Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Overijssel

AniCura De Woldberg - Vollenhove

Op zoek naar een dierenarts in Vollenhove? Maak een afspraak voor een vaccinatie of om op spreekuur te komen. AniCura Vollenhove in het pand van dierenspeciaalzaak Dier All-in. U vindt ons ook in Steenwijk en Havelte.

White shepherd dog at the clinic
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over ons

Bij AniCura Vollenhove staat het dier centraal. Wij willen uw dier gezond maken en gezond houden. Lees hier meer over onze kliniek.

AniCura Dierenkliniek de Woldberg

Bij onze locatie in Vollenhove - voorheen DierOtheek Vollenhove - helpen onze dierenartsen en paraveterinairs u van harte. Vanuit Vollenhove zijn we onderdeel van een groter geheel. Ga naar Over ons.

Professionele dierenartsen en paraveterinairen

We werken als dierenartsen samen met dierenarts-specialisten en houden onze kennis up to date. We werken actief aan onderling leren en doen aan bijscholing en trainingen binnen ons team, en binnen AniCura als geheel. Als onderdeel van AniCura en daarbinnen van AniCura De Woldberg leren we veel van onze collega-dierenartsen en paraveterinairen. Zonder die laatste zou onze professionele zorg nooit mogelijk zijn.

Weten wie uw dier verzorgt? Ga naar: Ons team of lees meer over onze werkwijze op Over ons.

Dierenartsen in Vollenhove met hart voor uw dier

Persoonlijk contact - hoe garandeer je dat?

Dat proberen we te doen met een planning waarin we de dierenartsen in Vollenhove zo vaak mogelijk in Vollenhove laten terugkomen. Met vaste gezichten op vaste locaties. Wij doen als dierenartsen en paraveterinairen ons uiterste best om echte aandacht aan uw dier te kunnen geven en daarbij zeker te luisteren naar u als eigenaar.

Onze locatie in Vollenhove zit in het pand van dierenspeciaalzaak Dier All In

Katvriendelijke kliniek

Als katvriendelijke kliniek doen we er alles aan om het bezoek voor uw kat zo stressvrij mogelijk te maken. Meer weten? Ga naar: Over ons

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij De Woldberg - Vollenhove
Boek bij een andere kliniek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd