Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Steenwijk

AniCura de Woldberg - Steenwijk - Kaasweg

AniCura Steenwijk aan de Kaasweg is de hoofdlocatie van AniCura Dierenkliniek de Woldberg. Met persoonlijke zorg van deskundige dierenartsen helpen we u en uw dier liefdevol met een passende behandeling, advies of professionele tandheelkunde.

Vet cuddling with Rhodesian Ridgeback
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over AniCura De Woldberg

Persoonlijke zorg van deskundige dierenartsen, dat vindt u bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg. Wij staan voor u en uw dier klaar!

Dierentandarts

Bekijk onder onze Expertises in het bijzonder de pagina:Dierentandarts Steenwijk. Wij beschikken in onze dierenkliniek over veel kennis en ervaring met tandheelkunde bij dieren.

Dierenarts Steenwijk aan de Kaasweg

AniCura Dierenkliniek De Woldberg is al ruim dertig jaar de dierenarts  voor de honden, katten, knaagdieren, konijnen en bijzondere dieren in Steenwijk en omgeving. U ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen. 

Ook voor landbouwhuisdieren en paarden

In onze praktijk werken ook vijf dierenartsen die 24 uur per dag klaar staan voor de beste zorg voor uw paarden, schapen, geiten of koeien. Ga naar: dierenarts voor landbouwhuisdieren en paarden

Hoofdlocatie van onze dierenkliniek 

U vindt ons op vier locaties. De kliniek aan de Kaasweg in Steenwijk is onze hoofdlocatie. Hier is veel aan zorg voor dieren mogelijk, denk aan tandheelkunde, vruchtbaarheidsbehandelingen en laparoscopische sterilisatie. Bekijk ook: onze behandelingen.

Onze andere locaties vindt u aan de Steenwijkerdiep in Steenwijk, in Havelte en Vollenhove.

 

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd