Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Steenwijk

AniCura de Woldberg - Steenwijk - Kaasweg

AniCura Steenwijk aan de Kaasweg is de hoofdlocatie van AniCura Dierenkliniek de Woldberg. Met persoonlijke zorg van deskundige dierenartsen helpen we u en uw dier liefdevol met een passende behandeling, advies of professionele tandheelkunde.

Vet cuddling with Rhodesian Ridgeback
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over AniCura De Woldberg

Persoonlijke zorg van deskundige dierenartsen, dat vindt u bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg. Wij staan voor u en uw dier klaar!

Dierentandarts

Bekijk onder onze Expertises in het bijzonder de pagina:Dierentandarts Steenwijk. Wij beschikken in onze dierenkliniek over veel kennis en ervaring met tandheelkunde bij dieren.

Dierenarts Steenwijk aan de Kaasweg

AniCura Dierenkliniek De Woldberg is al ruim dertig jaar de dierenarts  voor de honden, katten, knaagdieren, konijnen en bijzondere dieren in Steenwijk en omgeving. U ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen. 

Ook voor landbouwhuisdieren en paarden

In onze praktijk werken ook vijf dierenartsen die 24 uur per dag klaar staan voor de beste zorg voor uw paarden, schapen, geiten of koeien. Ga naar: dierenarts voor landbouwhuisdieren en paarden

Hoofdlocatie van onze dierenkliniek 

U vindt ons op vier locaties. De kliniek aan de Kaasweg in Steenwijk is onze hoofdlocatie. Hier is veel aan zorg voor dieren mogelijk, denk aan tandheelkunde, vruchtbaarheidsbehandelingen en laparoscopische sterilisatie. Bekijk ook: onze behandelingen.

Onze andere locaties vindt u aan de Steenwijkerdiep in Steenwijk, in Havelte en Vollenhove.

 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij de Woldberg - Steenwijk - Kaasweg
Boek bij een andere kliniek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd