Sterkliniek Oss heet voortaan AniCura Oss

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Oss verder onder de naam AniCura Oss.

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Oss verder onder de naam AniCura Oss. AniCura is een samenwerkingsverband van meer dan 80 dierenklinieken in Nederland, dat de kwaliteit van diergeneeskunde continu verbetert. Voor huisdiereigenaren verandert er niet veel, zij kunnen terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan Obrechtstraat 2, waar de kliniek al sinds 2000 zit.

Sterkliniek Oss is sinds 2017 onderdeel van AniCura, maar bleef onder eigen naam en werkwijze werken. Nu, drie jaar later, is het tijd om de naam AniCura te dragen. De kwaliteitsgedachte van Sterkliniek Dierenartsen, die de verbetering van kwaliteit centraal stelt, wordt gecombineerd met het AniCura kwaliteitsprogramma ‘QualiCura’. Helmy Wulms van Sterkliniek Oss heeft veel zin om onder de naam AniCura verder te gaan: "Kwaliteit stond bij ons altijd al hoog in het vaandel en dat is met de aansluiting bij AniCura niet anders. We krijgen nu ook toegang tot het internationale kennisnetwerk van AniCura waarin specialisten hun kennis en ervaring delen en waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan ter verbetering van de diergeneeskunde. Met deze kennis kunnen wij leren van elkaar en onze zorg nóg verder verbeteren.” 

Vertrouwde zorg in een ander jasje

Voor de dieren en hun baasjes verandert er op het oog niet veel. Zij kunnen als vanouds terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts. De kliniek en de kleding van de dierenartsen en assistentes krijgen een ander uiterlijk, in de kleuren en huisstijl van AniCura.

Helmy Wulms: “We bieden met hetzelfde team onze zorg aan voor honden, katten, konijnen en knaagdieren. Baasjes kunnen met hun huisdier bij ons terecht voor bijna alle zorg: van sterilisatie, castratie en inentingen tot tumorbehandeling en gebitsbehandelingen. In ons grote pand, dat we delen met de landbouwhuisdierenpraktijk de Overlaet, hebben we veel zelf in huis: een moderne operatiekamer, een echo- en röntgenapparaat en een uitgebreid lab voor bloed- en urineonderzoek. Ook volgen we continu nascholingen om onze kennis over de diergeneeskunde up-to-date te houden. Alles om de dieren te helpen met de best mogelijke zorg.”

Over AniCura Oss

AniCura Oss is onderdeel van een groot internationaal netwerk van dierenklinieken dat zich heeft toegelegd op hoogkwalitatieve diergeneeskunde voor huisdieren. AniCura behandelt in 13 landen meer dan 3 miljoen huisdieren per jaar in 350 klinieken in Europa, waarvan meer dan 86 in Nederland. Het aanbod van hoogkwalitatieve medische diensten omvat alles van preventieve en basiszorg tot en met geavanceerde diagnostiek, interne geneeskunde, intensieve zorg, chirurgie en oncologie. Het netwerk telt totaal 7.000 medewerkers en 2.500 gediplomeerde dierenartsen. Door samenwerking, een gemeenschappelijke infrastructuur, moderne apparatuur en geavanceerde specialismen ontwikkelt AniCura diergeneeskunde voor de toekomst.

Bezoek AniCura Oss

Kom bij ons langs. Ga naar: www.anicura.nl/oss

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd