Collega Maarten Kappen is afgestudeerd als dierenarts in 1984 en sinds 1986 werkzaam in AniCura Dierenkliniek Eersel, jarenlang op het Hint in Eersel en sinds kort in de nieuwe kliniek in Duizel. (lees: nieuwsartikel nieuwe locatie)

Maarten heeft zich al die tijd vooral gericht op orthopedie, ' chirurgie en reproductie met een enorme kennis als gevolg. Velen zijn dan ook speciaal voor hem naar onze kliniek toe gekomen door de jaren heen.

Na bijna 40 jaar in het vak gezeten te hebben, heeft Maarten besloten om met pensioen te gaan. Hij zal op 5 december 2022 zijn laatste werkdag hebben bij AniCura dierenkliniek Eersel.

Uiteraard blijven wij als team voor u klaar staan en kunt u nog steeds voor orthopedie, chirurgie en reproductie bij ons terecht. Collega’s Stijn Tegenbosch en Jacintha Burghard hebben jarenlang samen met Maarten gewerkt en al zijn kennis en kunde is aan hen overgedragen. Ook bij collega Jessica Bertens, die velen van u al kennen, en nieuw teamlid Stefan Haustraete. Beiden zijn onder andere werkzaam in de chirurgie. U kunt rekenen op een zeer kundige behandeling.

Wij zullen als team Maarten ontzettend gaan missen! Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team AniCura Eersel

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd