Voordat u een huisdierenverzekering voor uw hond of kat afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier.

Huisdierverzekeringen vergelijken

Dekking, prijs en voorwaarden

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit, is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. De vergelijkings-tool van Vergelijkdirect.com is hiervoor een handig hulpmiddel.

Veilig en eerlijk vergelijken

Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan vijftien huisdierenverzekeringen op basis van de leeftijd, geslacht, ras van uw huisdier en uw postcode.

Dierenverzekeringen zelf vergelijken

Vergelijkdirect.com doet het zoek-werk en somt deze op. In de vergelijking op kunt u vervolgens inhoudelijk elke huisdierenverzekering vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor de laagst mogelijke premie.

Huisdierenverzekeringen in Nederland

Er zijn in Nederland inmiddels flink wat aanbieders met allemaal hun eigen voorwaarden. De tool helpt met zoeken, maar ons advies is om zelf goed uit te zoeken welke verzekering het beste bij u past. Laat u vooraf goed en duidelijk informeren.

Een verzekering kiezen: ja of nee?

Verzekeren, ja of nee…? Het hebben van een huisdier betekent ook verantwoordelijk zijn voor een goede verzorging. Die zorg gaat over meer dan alleen goede voeding en een mooie mand.

Huisdierenverzekeringen kunnen vergeleken worden op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. 

Lees meer op: huisdierenverzekering

Start met vergelijken!

Gebruik onderstaande tool voor het vergelijken van een verzekering voor uw hond of kat. 

In samenwerking met Vergelijkdirect.com.

XYZEDIT vergelijk direct

Vragen over uw huisdierenverzekering?

Heeft u nog vragen over een huisdierenverzekering?  De dierenarts of paraveterinair (dierenartsassistent) bij uw AniCura dierenkliniek zal u zo goed mogelijk proberen te helpen. 

Neem contact op met een dierenarts

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd