Sterkliniek Hillegom en Nieuw-Vennep gaan verder onder de naam AniCura

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Hillegom en Nieuw-Vennep verder onder de namen AniCura Hillegom en AniCura Nieuw-Vennep.

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Hillegom en Nieuw-Vennep verder onder de namen AniCura Hillegom en AniCura Nieuw-Vennep. AniCura is een samenwerkingsverband van meer dan 80 dierenklinieken in Nederland, dat de kwaliteit van diergeneeskunde continu verbetert. Voor huisdiereigenaren verandert er niet veel, zij kunnen terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan Maerten Trompstraat 1-3 in Hillegom en Händelplein 5 in Nieuw-Vennep.

Sterkliniek Hillegom en Nieuw-Vennep zijn sinds 2017 onderdeel van AniCura, maar bleven onder eigen naam en werkwijze werken. Nu, drie jaar later, is het tijd om de naam AniCura te dragen. De kwaliteitsgedachte van Sterkliniek Dierenartsen, die de verbetering van kwaliteit centraal stelt, wordt gecombineerd met het AniCura kwaliteitsprogramma ‘QualiCura’. Bernadette van den Brink van Sterkliniek Hillegom en Nieuw-Vennep heeft veel zin om onder de naam AniCura verder te gaan: "Kwaliteit stond bij ons altijd al hoog in het vaandel en dat is met de aansluiting bij AniCura niet anders. We krijgen nu ook toegang tot het internationale kennisnetwerk van AniCura waarin specialisten hun kennis en ervaring delen en waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan ter verbetering van de diergeneeskunde. Met deze kennis kunnen wij leren van elkaar en onze zorg nóg verder verbeteren.” 

Vertrouwde zorg en gezichten onder een andere naam

Voor de dieren en hun baasjes verandert er door deze naamswijziging weinig. Zij kunnen nog steeds terecht bij het enthousiaste team dat elke dag met liefde en plezier ervoor zorgt dat de huisdieren gezond blijven of de hulp krijgen die nodig is. De klinieken en de kleding van de dierenartsen en assistentes krijgen wel een ander uiterlijk, in de kleuren en huisstijl van AniCura. 

Bernadette van den Brink: “We bieden met hetzelfde team onze zorg aan voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels. Baasjes kunnen met hun huisdier bij ons terecht voor bijna alle zorg: van laparoscopische sterilisatie en inentingen tot lasertherapie en tandheelkunde. Hiervoor bieden wij de nieuwste technieken in onder andere echografie, röntgen, chirurgie en bloed- en urineonderzoek. In onze kliniek in Hillegom is sinds 2011 een speciale katten etage ingericht waar geen honden komen en alles is gedaan om het voor de kat zo comfortabel mogelijk te maken. In onze moderne en onlangs verhuisde kliniek in Nieuw-Vennep bieden we alle faciliteiten voor fysio- en hydrotherapie. Alles om de dieren te helpen met de best mogelijke zorg.”

Over AniCura Hillegom en Nieuw-Vennep

AniCura Hillegom en Nieuw-Vennep is onderdeel van een groot internationaal netwerk van dierenklinieken dat zich heeft toegelegd op hoogkwalitatieve diergeneeskunde voor huisdieren. AniCura behandelt in 13 landen meer dan 3 miljoen huisdieren per jaar  in 350 klinieken in Europa, waarvan meer dan 86 in Nederland. Het aanbod van hoogkwalitatieve medische diensten omvat alles van preventieve en basiszorg tot en met geavanceerde diagnostiek, interne geneeskunde, intensieve zorg, chirurgie en oncologie. Het netwerk telt totaal 7.000 medewerkers en 2.500 gediplomeerde dierenartsen. Door samenwerking, een gemeenschappelijke infrastructuur, moderne apparatuur en geavanceerde specialismen ontwikkelt AniCura diergeneeskunde voor de toekomst.

Bezoek AniCura Hillegom en Nieuw-Vennep

Kom bij ons langs. Ga naar: www.anicura.nl/hillegom en www.anicura.nl/nieuw-vennep 

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd