Sterkliniek Dierenartsen Naarden-Bussum heet voortaan AniCura Naarden-Bussum

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Dierenartsen Naarden-Bussum verder onder de naam AniCura Naarden-Bussum.

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Dierenartsen Naarden-Bussum verder onder de naam AniCura Naarden-Bussum. AniCura is een samenwerkingsverband van meer dan 80 dierenklinieken in Nederland, dat de kwaliteit van diergeneeskunde continu verbetert. Voor huisdiereigenaren verandert er niet veel, zij kunnen terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan Brinklaan 148, waar de kliniek al tientallen jaren zit.

Sterkliniek Naarden-Bussum is sinds 2017 onderdeel van AniCura, maar bleef onder eigen naam en werkwijze werken. Nu, drie jaar later, is het tijd om de naam AniCura te dragen. De kwaliteitsgedachte van Sterkliniek Dierenartsen, die de verbetering van kwaliteit centraal stelt, wordt gecombineerd met het AniCura kwaliteitsprogramma ‘QualiCura’. Frank Kahlmann van Sterkliniek Naarden-Bussum heeft veel zin om onder de naam AniCura verder te gaan: "Kwaliteit stond bij ons altijd al hoog in het vaandel en dat is met de aansluiting bij AniCura niet anders. We krijgen nu ook toegang tot het internationale kennisnetwerk van AniCura waarin specialisten hun kennis en ervaring delen en waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan ter verbetering van de diergeneeskunde. Met deze kennis kunnen wij leren van elkaar en onze zorg nóg verder verbeteren.” 

Vertrouwde zorg in een ander jasje

Voor de dieren en hun baasjes verandert er op het oog niet veel. Zij kunnen terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan de Brinklaan 148. De kliniek en de kleding van de dierenartsen en assistentes krijgen een ander uiterlijk, in de kleuren en huisstijl van AniCura.

Frank Kahlmann: “We bieden met hetzelfde team onze zorg aan voor honden, katten, konijnen en knaagdieren. Baasjes kunnen met hun huisdier bij ons terecht voor bijna alle zorg: van reguliere gezondheidscontroles en inentingen tot laparoscopische sterilisatie en gebitsbehandelingen. Ook bieden wij uitgebreide zorg aan konijn en knaagdieren. Andere dierenklinieken verwijzen konijnen en knaagdieren dan ook regelmatig door naar onze kliniek. Naast ons brede aanbod van behandelingen en diensten, hebben wij ook moderne faciliteiten in de kliniek zoals een echografie en röntgenapparaat. Verder doen wij in een eigen laboratorium onderzoek zoals bloed-, urine- en ontlastingsonderzoek. Meestal hebben wij dezelfde dag nog de uitslag.’’

Over AniCura Naarden-Bussum

AniCura Naarden-Bussum is onderdeel van een groot internationaal netwerk van dierenklinieken dat zich heeft toegelegd op hoogkwalitatieve diergeneeskunde voor huisdieren. AniCura behandelt in 13 landen meer dan 3 miljoen huisdieren per jaar  in 350 klinieken in Europa, waarvan meer dan 86 in Nederland. Het aanbod van hoogkwalitatieve medische diensten omvat alles van preventieve en basiszorg tot en met geavanceerde diagnostiek, interne geneeskunde, intensieve zorg, chirurgie en oncologie. Het netwerk telt totaal 7.000 medewerkers en 2.500 gediplomeerde dierenartsen. Door samenwerking, een gemeenschappelijke infrastructuur, moderne apparatuur en geavanceerde specialismen ontwikkelt AniCura diergeneeskunde voor de toekomst. 

Bezoek AniCura Naarden-Bussum

Kom bij ons langs. Ga naar: www.anicura.nl/naarden-bussum

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd