Sterkliniek Dierenartsen Baarn heet voortaan AniCura Baarn

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Dierenartsen Baarn verder onder de naam AniCura Baarn.

Vanaf 1 februari werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Dierenartsen Baarn verder onder de naam AniCura Baarn. AniCura is een samenwerkingsverband van meer dan 80 dierenklinieken in Nederland, dat de kwaliteit van diergeneeskunde continu verbetert. Om de zorg nog meer te verbeteren, verhuist de kliniek binnenkort naar een moderne locatie aan de Eemnesserweg 18 met nog meer mogelijkheden voor huisdieren.

Sterkliniek Baarn is sinds 2017 onderdeel van AniCura, maar bleef onder eigen naam en werkwijze werken. Nu, drie jaar later, is het tijd om de naam AniCura te dragen. De kwaliteitsgedachte van Sterkliniek Dierenartsen, die de verbetering van kwaliteit centraal stelt, wordt gecombineerd met het AniCura kwaliteitsprogramma ‘QualiCura’. Harold van Rossem van Sterkliniek Baarn heeft veel zin om onder de naam AniCura verder te gaan: "Kwaliteit stond bij ons altijd al hoog in het vaandel en dat is met de aansluiting bij AniCura niet anders. We krijgen nu ook toegang tot het internationale kennisnetwerk van AniCura waarin specialisten hun kennis en ervaring delen en waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan ter verbetering van de diergeneeskunde. Met deze kennis kunnen wij leren van elkaar en onze zorg nóg verder verbeteren.”

Vertrouwde zorg in een ander jasje

Met de naamsverandering naar AniCura verandert er voor de dieren en hun baasjes op het oog niet veel. Zij kunnen voorlopig nog terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan de Tromplaan 3A, waar de kliniek al sinds 1976 zit. 

Verhuizing naar nieuwe, moderne locatie

Vanaf 6 april 2021 verhuist de kliniek naar de Eemnesserweg 18 in een gloednieuwe kliniek in Baarn. Deze kliniek wordt volledig ingericht met een frisser uiterlijk zodat wij nog betere diergeneeskundige zorg kunnen leveren. De nieuwe kliniek en de werkkleding komt helemaal in de kleuren en huisstijl van AniCura. 

Harold van Rossem: “Wij blijven natuurlijk met de nieuwe naam en met hetzelfde vertrouwde team zorg bieden aan alle gezelschapsdieren, zoals honden, katten, konijnen en cavia’s. Ons team wordt versterkt met de nieuwe dierenartsen Marion Teunissen en Jacqueline Rijnders. Marion Teunissen heeft op dit moment nog haar praktijk op de Ferdinand Huijcklaan. Jacqueline Rijnders gaat ons zorgaanbod uitbreiden met laparoscopie en endoscopie, beter bekend als kijkoperaties. Samen met beide nieuwe gezichten bieden we met nog meer plezier reguliere zorg voor huisdieren: van gezondheidscontroles en inentingen tot gebitsbehandelingen en operaties.’’

Over AniCura Baarn

AniCura Baarn is onderdeel van een groot internationaal netwerk van dierenklinieken dat zich heeft toegelegd op hoogkwalitatieve diergeneeskunde voor huisdieren. AniCura behandelt in 13 landen meer dan 3 miljoen huisdieren per jaar  in 350 klinieken in Europa, waarvan meer dan 86 in Nederland. Het aanbod van hoogkwalitatieve medische diensten omvat alles van preventieve en basiszorg tot en met geavanceerde diagnostiek, interne geneeskunde, intensieve zorg, chirurgie en oncologie. Het netwerk telt totaal 7.000 medewerkers en 2.500 gediplomeerde dierenartsen. Door samenwerking, een gemeenschappelijke infrastructuur, moderne apparatuur en geavanceerde specialismen ontwikkelt AniCura diergeneeskunde voor de toekomst. 

Bezoek AniCura Baarn

Kom bij ons langs. Ga naar: www.anicura.nl/baarn

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd