Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

De kliniek is de afgelopen jaren letterlijk uit zijn jasje gegroeid aan de Henri Dunantlaan. De nieuwe locatie is aan de Laan van Spitsbergen 150 (dit is naast de Gamma).

Op dit moment wordt daar druk gewerkt aan de realisatie van een nieuwe dierenkliniek.

Bezoek de website van AniCura Apeldoorn.

Meer ruimte voor dieren

Een locatie waar alle huisdieren en hun baasjes de zorg krijgen die nodig is. Waar bijvoorbeeld meer ruimte is voor dieren die wat langer moeten blijven en meer spreekkamers en behandelkamers zijn. Een locatie die goed bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid heeft.

Uiteraard houden we u op de hoogte van alle vorderingen rondom de verbouwing en verhuizing.

Meer nieuws

 • Meerdere meldingen van honden met kennelhoest in Den Helder

  Den Helder, 17 november 2022 - Bij twee locaties van Dierenkliniek AniCura in Den Helder (Pasteurstraat en Texelstroomlaan) zijn afgelopen weken meerdere gevallen van kennelhoest gemeld. Door het besmettelijke virus kunnen honden een paar dagen flink ziek worden. Als een hond symptomen van onder meer droge hoest, kokhalzen, slijm uitbraken, hangerig gedrag en minder eetlust vertoont, kan er sprake zijn van de besmettelijke hondenhoest.
   Lees meer
  • Pensioen Maarten Kappen

   Maarten Kappen gaat na 40 jarig werkzaam zijn in het vak met pensioen.
    Lees meer
   • Baasjes maken zich regelmatig zorgen om de gezondheid van hun dier, maar missen pijnsignalen

    Huisdieren laten vaak niet zien dat ze pijn hebben. Daarom is het moeilijk in te schatten of ze lijden aan een kwaal of ziekte. Driekwart ziet hun dier als een kind* en niet verwonderlijk dat bijna tweederde van de baasjes zich regelmatig zorgen maakt om de gezondheid van hun huisdier. Bijna 20% ’tobt’ er zelfs dagelijks over. Dit blijkt uit onderzoek van het Nationaal Huisdierpanel onder ruim 1.500 huisdiereigenaren in opdracht van AniCura**.
     Lees meer

    Fout

    Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd