Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Onze expertises

Met de laatste kennis en moderne onderzoeksmogelijkheden komen we snel tot een juiste diagnose en passende behandeling. Alles om uw dier te helpen met de best mogelijke zorg. Lees hieronder meer over onze expertises:

Onze expertises:

Meeste expertises vanuit locatie Ommoord Hillegersberg

Een groot deel van onze expertises bieden we aan vanuit onze locatie Ommoord Hillegersberg, omdat hier de benodigde apparatuur en faciliteiten aanwezig zijn. Tandheelkunde en vogelzorg bieden we ook vanuit locatie Centrum aan. Komt u voor één van onze expertises? Bel ons voor een afspraak en geef dit aan.

Acupunctuur voor honden en katten

Onze dierenarts Bernadine Langhorst - Mak heeft een erkende aanvullende opleiding gevolgd om honden en katten een acupunctuur behandeling te geven. Deze behandeling kan toegepast worden bij veel chronische en acute aandoeningen, zoals hernia, gewrichtspijn, artrose en herstel na een orthopedische operatie.

De behandeling kan een mooie aanvulling zijn op de reguliere behandeling door onze dierenartsen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw dier. Bekijk ook: acupunctuur bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Röntgenonderzoek en echografie

Door jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing hebben wij ruime expertise opgebouwd op het gebied van röntgengrafie en echografie. Zo kunnen wij vaak snel zelf een diagnose vaststellen, zonder u hiervoor door te hoeven verwijzen naar een duurdere specialist.  

Dé dierenarts voor uw kat, hond, konijn, knaagdier, vogel en reptiel

Naast uitgebreide kennis over de zorg voor honden en katten, vindt u bij onze kliniek veel expertise in de zorg voor konijnen, knaagdierenvogels en reptielen.

Voor elk dier is de zorgbehoefte anders. Ook de ziektebeelden tussen dieren verschillen. Met veel ervaring en regelmatige nascholing houden onze dierenartsen de kennis up-to-date om zo uw dier te helpen met de juiste zorg.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd