cavia bij dierenarts
AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Uw dierenarts in Rotterdam - Centrum

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 20:00

Spoed buiten openingstijden? Bel onze locatie aan de Ommoordseweg: 010 - 420 66 66

EN   |  PL 

 

AniCura Dierenkliniek Rotterdam - Centrum

Deskundige en persoonlijke zorg voor uw dier, dat vindt u bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam locatie Centrum. Ook goed bereikbaar vanuit Delfshaven, Schiedam, Overschie en via het OV. Onze dierenartsen staan voor u klaar!

Over AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Hele aardige en goede dierenarts. Je ziet dat ze het beste voor hebben met je dier en professioneel zijn. Ze hebben hart voor hun werk!

Daphne - via Google Reviews Bekijk onze klantervaringen

Dé dierenkliniek in Rotterdam Centrum

AniCura Dierenkliniek Rotterdam is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Een van onze grotere locaties vindt u in hartje centrum aan de prachtige Westersingel in Rotterdam.  

U vindt ons ook in:

Kundige dierenartsen

Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben naast algemene kennis over diergeneeskunde ook eigen expertises. Zo vindt u bij ons team expertise in orthopedieoogheelkunde en tandheelkunde.

Als een van onze grotere locaties zijn er in centrum de meest uitgebreide apparatuur en faciliteiten aanwezig. Er is veel aan zorg mogelijk, of het nu is voor uw hond, kat, konijn, knaagdier, vogel of reptiel.

Als nodig kunnen we dus snel starten met een onderzoek en eventuele behandeling. Alles om uw dierenvriend te helpen met de best mogelijke zorg. 

Afspraak bij een van onze dierenartsen in Rotterdam Centrum?

Onze dierenartsen in Rotterdam Centrum staan voor u klaar. Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons bij twijfel. We helpen u graag verder. 

Nieuws

Meer nieuws