Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Bernadine Langhorst - Mak
Dierenarts

Bernadine Langhorst - Mak

Practice Manager en Dierenarts
Dierenarts
Bernadine Langhorst - Mak
Practice Manager en Dierenarts

Mijn naam is Bernadine Langhorst-Mak en ik werk als dierenarts en praktijkmanager bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam.

Over mijn werk

Van jongs af aan ben ik al bezig met dieren. Toen ik een studie moest kiezen, was de keuze voor Diergeneeskunde dan ook snel gemaakt. Helaas moest ik daar nog even mee wachten, omdat ik de pech had drie keer uitgeloot te worden. Uiteindelijk heb ik de studie Diergeneeskunde toch mogen doen en afgerond, en nu ben ik al bijna 25 jaar dierenarts. Werken met dieren is het allermooiste dat er bestaat!

Op de werkvloer en managment

Ik werk al jaren bij deze kliniek en de meeste klanten kennen mij ook. Ik ben begonnen als dierenarts en later heb ik het personeelsmanagement op me genomen. Ik ben nu ook de praktijkmanager van AniCura Dierenkliniek Rotterdam. Hierdoor zien klanten mij minder op de werkvloer. Ik doe nu alleen nog maar oogheelkunde gerelateerde behandelingen en acupunctuur. Ik vind het heel fijn dat ik de diergeneeskunde kan combineren met het managementwerk.

Oogheelkunde en acupunctuur

Ik heb een diploma als Veterinair Acupuncturist. Op dit gebied en het gebied van oogheelkunde, nieuwe behandelingen en management volg ik regelmatig nascholing. Ook ga ik vaak naar congressen, in Nederland en buitenland. Het is erg leuk om daar collega’s te ontmoeten die dezelfde interesses hebben.

Veterinair Tuchtcollege

Naast mijn werk op de kliniek ben ik lid van het Veterinair Tuchtcollege. Dat is een landelijk onafhankelijk college waar eigenaren een klacht in kunnen dienen over het handelen van een dierenarts.

Mijn eigen dieren

Op dit moment heb ik een Jack Russell terriër, zij heet Lili. Ze heeft een nestje puppy’s gekregen, waarvan ik er één houd. Naast honden heb ik ook meerdere katten gehad. Die zijn helaas allemaal overleden. Ook rijd ik op een paard van iemand anders.

Naast mijn passie voor dieren houd ik erg van reizen. Samen met de kinderen naar verre landen om daar de cultuur te ervaren. Als gezin zijn wij ook fanatieke wintersporters.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd