Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Acupunctuur bij honden en katten Rotterdam

Bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam vindt u jarenlange expertise in acupunctuur bij huisdieren.

Onze dierenarts Bernadine Langhorst-Mak heeft hiervoor een erkende aanvullend opleiding gevolgd en is lid van de SNVA (Samenwerkende Nederlands Vereniging voor Acupuncturisten) en de IVAS (International Veterinarian Acupuncture Association). Zij staat ook op de doorverwijslijst van de SNVA, waardoor de behandelingen bij verzekerde dieren met dekking voor acupunctuur ook vergoed worden. 

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde waarbij de energiebalans van het lichaam weer hersteld wordt. Bij een acupunctuur behandeling worden er bepaalde punten op het lichaam gestimuleerd of juist geremd. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van naalden in of door de huid, massage of injecties.  

Acupunctuur bij honden en katten

Heeft uw dier chronische of acute klachten, bijvoorbeeld door een hernia, gewrichtspijn, artrose of maagdarmklachten? Bij deze en vele andere klachten kan onze acupuncturist helpen om de klachten af te laten nemen of weg te nemen. Dit kan ook naast of na een gewone diergeneeskundige behandeling in onze of een andere kliniek.  

Omdat onze acupuncturist Bernadine Langhorst-Mak ook opgeleid is tot dierenarts, kan zij u helpen met een compleet behandeladvies. Voordat we starten met acupunctuur bespreekt onze dierenarts altijd met u alle mogelijkheden aan zorg, zodat u hierin zelf een afweging kunt maken.   

Vragen, of een afspraak bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam 

Wilt u meer weten over wat acupunctuur voor uw dier kan betekenen? Of heeft u vragen over de behandeling zelf? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd