Marcel Reijers benoemd als Head of Operations AniCura Nederland

Marcel Reijers, (49) is de nieuwe Head of Operations van AniCura Nederland. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Wencke van der Meijden. AniCura is een internationaal samenwerkingsverband van 500 dierenklinieken in heel Europa, waarvan ongeveer 100 in Nederland. Daar werken zo'n 1.400 mensen, onder wie 500 dierenartsen.

Reijers heeft 24 jaar ervaring in de diergeneeskundige praktijk als dierenarts chirurg bij de specialistische verwijscentra van AniCura in onder andere Dordrecht en Rijswijk. Naast chirurg was hij hier ook werkzaam als mede-eigenaar / directeur. Deze kliniek is onder zijn leiding uitgegroeid tot één van de grootste praktijken in Nederland met twee verwijscentra, vier eerstelijnspraktijken en een team van 170 mensen. Vervolgens heeft hij sinds 2022 als ‘head of operations’ leiding gegeven aan AniCura België en Frankrijk. En sinds juni 2023 is dat gewijzigd naar België en Nederland.

Bijdragen aan kwaliteit dierzorg

"We hebben bij AniCura afgelopen jaren mooie stappen gemaakt in het neerzetten van hoogkwalitatieve diergeneeskunde" zegt Reijers. "Daarom zijn we bijzonder trots dat dit jaar alle Nederlandse klinieken onderdeel zijn van QualiCura, het enige kwaliteitssysteem dat de diergeneeskunde kent. Ook heeft AniCura in Nederland hard gewerkt aan een arbeidsvoorwaardenpakket dat betere voorwaarden biedt dan de cao voor de veterinaire sector. De diergeneeskunde gaat momenteel een grote ontwikkeling door en kent vele uitdagingen waaronder tekorten aan dierenartsen en paraveterinairen. Ik heb veel zin om samen met de dierenklinieken de diergeneeskunde te blijven verbeteren. Zowel in de kwaliteit van de zorg als hoe we voor onze medewerkers zorgen.”

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd