Twee klanten: in totaal €20 korting!

Bent u tevreden over onze diensten en raad u ons graag aan in uw omgeving, dan willen wij u hiervoor hartelijk danken met in totaal €20 korting, €10 per persoon.

U (als verwijzende, bestaande klant) én uw vriend (als nieuwe, aangedragen klant) krijgen daarom €10 korting op uw volgende bezoek. 

Voorwaarden

 1. DEELNEMENDE KLINIEKEN
  De deelnemende klinieken vindt u net boven het formulier op de pagina waarop de Vriendenkorting kan worden aangevraagd: anicura.nl/vriendenkorting
 2. KORTING OP DIENSTEN
  De korting is geldig voor bestaande klanten die nieuwe klanten naar ons verwijzen en is te verzilveren voor diensten (bijvoorbeeld wel voor consulten, chirurgie en tandheelkunde, maar niet voor diervoeding of medicatie).
 3. AANGEDRAGEN KLANT (nieuwe klanten)
  1. Aanmelden: schrijf u in met uw persoonsgegevens. Als die hetzelfde zijn als de gegevens waarmee u als vriend bent aangedragen, krijgt u de korting bij uw eerste bezoek aan de deelnemende dierenkliniek. Aanmelden kan via: nieuwe klant
  2. Volgorde: heeft u een mailtje gehad, dan kunt u zich direct aanmelden. Uw vriend moet u namelijk eerst aanmelden voor de actie, daarna meldt u zich aan als nieuwe klant.
  3. Één korting tegelijk: u kunt van één actie tegelijk gebruik maken: korting op korting geldt niet.
 4. BESTAANDE KLANT (die een vriend verwijst)
  1. Volgorde: uw vriend meldt zicht aan voor de actie via: vriendenkorting. Daarna meldt uw vriend zich aan als nieuwe klant via: aanmelden als nieuwe klant. Andersom is het niet mogelijk om van de actie gebruik te maken: als uw vriend zich eerst heeft aangemeld als nieuwe klant en dan de korting claimt.
  2. Eerst moet de nieuwe klant binnen zijn: u kunt als bestaande klant pas gebruik maken van de korting als de verwezen (nieuwe) klant (of uw vriend) de korting heeft gebruikt - als hij/zij daadwerkelijk langs is geweest bij ons in de kliniek.
  3. Één korting tegelijk: u kunt van één actie tegelijk gebruik maken: korting op korting geldt niet.
  4. Geldigheid: Uw korting is 6 maanden na komst van uw verwezen vriend geldig.
 5. De Vriendenkorting is bedoeld als gebaar naar nieuwe klanten en bestaande klanten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. AniCura behoudt zich voor om eenzijdig te bepalen om kortingen wel of niet toe te kennen aan aangedragen vrienden dan wel verwijzende vrienden. Mocht u dit meemaken, kunt u de reden voor weigering van toekennis van de korting opvragen bij de deelnemende kliniek.

Naast deze actie gelden altijd de algemene voorwaarden, de Legal en Privacy statements van AniCura bij het gebruik van de (online) diensten van AniCura.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd