Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Het paraveterinairconsult

Binnen onze kliniek hebben we een goede verdeling gemaakt tussen verantwoordelijkheden en taken om de kwaliteiten van ons team te benutten. Zo bespaart u als eigenaar de kosten voor de dierenarts en verlopen de consulten zo optimaal mogelijk.

Dierenarts 

De dierenarts is bevoegd om operaties uit te voeren, analytische en diergeneeskundige, op wetenschappelijke basis gestoelde conclusies trekken, handelingen op dat vlak uitvoeren, door te verwijzen naar andere (specialistische) dierenartsen, medicatie voor te schrijven en meer. 

Wat doet de paraveterinair? 

Een paraveterinair helpt bij AniCura Hillegom dieren als het gaat om licht-medische handelingen en handelingen waar geen dierenarts bij nodig is. In een paraveterinair consult helpen wij bijvoorbeeld met: 

Hoe maak ik een afspraak bij een paraveterinair? 

  • telefonisch – ga naar: contact 
  • online: kies voor “consult door een paraveterinair.”  

Wilt u weten welke rol een paravetrinair binnen de kliniek verder vervult? Bekijk dan de pagina: wat is een paraveterinair? 

Voor afspraken bij een paraveterinair richten wij onze agenda op vaste tijdstippen in. Deze tijdstippen zijn dagelijks en verdeelt over de ochtend en de middag. Het is niet mogelijk om in de avond een afspraak in te plannen bij één van onze paraveterinairen. 

Twijfels? 

Het kan zijn dat wanneer u in de kliniek komt er alsnog een dierenarts ingezet moet worden om uitsluitsel te geven. Twijfels u nu al en wilt u het zeker weten, neem dan telefonisch contact met ons op. 

Kosten 

De kosten van een consult bij een paraveterinair liggen lager dan de kosten van een consult bij een dierenarts. Dit verschil zit hem in eerdergenoemde verantwoordelijkheden en expertises. Een paraveterinair consult kan uitkomst bieden als tijd of kostenbesparing wenselijk is en mits het dier geen medische zorg of expertise van de dierenarts (meer) nodig heeft. 

Voor een paraveterinairconsult vragen we bij AniCura Hillegom een wat lager tarief dan een consult bij de dierenarts. U bespaart dus iets in de kosten. Weet wel dat in sommige gevallen er toch een dierenarts bij moet komen kijken; het kan zijn dat we die inschatting maken als u al in de dierenkliniek bent. We leggen dit uiteraard aan u uit bij uw bezoek, mocht dit het geval zijn. 

Meer weten over onze tarieven? Ga naar: tarieven AniCura Hillegom. Wilt u de actuele kosten exact weten, neem dan telefonisch contact met ons op. 

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd