Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Graag stellen wij u op de hoogte van de manier waarop wij werken. Ons motto is: 'Liefde voor het dier, begrip voor de eigenaar'.

Als kliniek voor de Bollenstreek en Haarlemmermeer zijn wij uitgerust met een ervaren en deskundig team. Met elkaar staan wij voor u en uw huisdier klaar.

AniCura Hillegom in beeld

Moderne operatiekamer

Onze locatie in Hillegom is uitgerust met moderne apparatuur. Denk daarbij aan een volledig ingerichte operatiekamer voorzien van gasanesthesie, bewaking en beademing. Op die manier kunnen wij elke patiënt veilig opereren met optimale narcose mogelijkheden.

Laparoscopische sterilisatie 

Al enige tijd maken wij gebruik van apparatuur om laparoscopische operaties uit te voeren, zoals sterilisaties. Bij ons staat bijvoorbeeld de laparoscopische sterilisatie van de hond op de eerste plaats. De “traditionele” methodiek ligt inmiddels ver achter ons gezien de enorme voordelen die het laparoscopisch steriliseren met zich meebrengt.

Beeldvormende diagnostiek 

Beeldvormende diagnostiek bij huisdieren is in veel gevallen onmisbaar voor het stellen van een diagnose. In onze kliniek in Hillegom is hiervoor alle apparatuur aanwezig.

Onder beeldvormende diagnostiek verstaan wij technieken waarbij het lichaam letterlijk ‘in beeld’ wordt gebracht. Wij hebben veel ervaring in echografie van de buik en het hart. Daarnaast beschikt de praktijk over een digitaal röntgenapparaat, een ECG-apparaat en over apparatuur voor laparoscopie.

Bloedonderzoek

Bloedafname en -onderzoek in ons eigen laboratorium voorkomt onnodig wachten op uitslagen. Natuurlijk zullen specifieke metingen nog altijd worden opgestuurd, maar het overgrote deel onderzoeken wij met onze eigen uitgebreide apparatuur.

Paraveterinair consult

Het paraveterinair consult is anders dan een afspraak bij de dierenarts. Meer weten? Ga naar: Paraveterinair consult AniCura Hillegom

AniCura

Wij maken onderdeel uit van AniCura. AniCura is Scandinavisch van oorsprong, en is sinds 2011 uitgegroeid tot Europa’s meest toonaangevende aanbieder van dierenzorg.

AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Dus hoe meer dierenartsen en specialisten zich aan AniCura verbinden, hoe beter de zorg voor uw huisdier wordt. Klinkt goed toch?

Tarieven

Voor actuele tarieven kunt u terecht op onze tarievenpagina. We raden u altijd aan een verzekering te nemen. Wij raden Figo huisdierenverzekering aan, een verzekering met een goede dekking.

We staan voor u klaar

Vijf dagen per week zijn wij geopend voor de reguliere afspraken en het afhalen van voer e/o medicijnen. Ook voor wormmiddelen, vlomiddelen, voedingsadvies of gewoon advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Fotografie

Het beeldmateriaal op de website is afkomstig van verschillende bronnen. Onze medewerkers zijn gefotografeerd door portretfotografe Corine Zijerveld.

Links

Hieronder vindt u een aantal links die voor u van pas kunnen komen. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd