Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura Dierenkliniek Het Overbosch - Stellendam

Uw dier krijgt bij de AniCura dierenkliniek in Stellendam zorg van hoge kwaliteit. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen team staat altijd voor uw dier en u klaar. Maak wel eerst een afspraak.

AniCura Dierenkliniek Het Overbosch - Stellendam
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over AniCura Het Overbosch

Hoe kunnen we aan uw dier én aan u de beste zorg geven? Door naar u te luisteren, uw dier goed te onderzoeken en goed met elkaar samen te werken.

AniCura dierenkliniek in Stellendam

De AniCura dierenkliniek aan de Voorstraat in Stellendam is een van de vijf locaties van AniCura Het Overbosch. De hoofdlocatie is in Oostvoorne. Door nauwe samenwerking met onze collega’s is er nog meer aan zorg voor uw dier mogelijk.

Dierenarts in Stellendam

Woont u in Ouddorp, Dirksland, Havenhoofd, Goedereede of Melissant? U en uw dier zijn van harte welkom bij de dierenarts in Stellendam. Klanten komen namelijk vanuit heel Goeree-Overflakkee met hun dier naar de kliniek in Stellendam, waar we best trots op mogen zijn!

In ons pand aan de Voorstraat vindt u een röntgenapparaat, spreekkamers en een operatiekamer waar we onder andere castraties (hond en kat) en sterillisaties (hond en kat) uitvoeren. Verder kunt u in Stellendam terecht voor bloedonderzoek en gebitsbehandelingen.

Samen hebben we alle middelen en voorzieningen om uw dier te helpen. Zo hebben we een röntgenapparaat en moderne spreek- en operatiekamers. Hieronder vindt u meer details.

Het kan zijn dat we uw dier behandelen of onderzoeken op één van onze andere locaties, zoals in Oostvoorne . Bijvoorbeeld voor het maken van een echo bij uw hond of kat.

Persoonlijk en betrokken

De dierenartsen en paraveterinairen in Stellendam proberen u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een onderzoek, behandeling en de nazorg. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We kijken samen met u wat het beste is voor uw dier.

Afspraak bij een van onze dierenartsen in Stellendam?

Heeft u een vraag of wilt u graag langskomen met uw dier bij een van onze dierenartsen in Stellendam? Neem gerust even contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dierenkliniek Het Overbosch - Stellendam
Boek bij een andere kliniek

Doe de gratis puppy- en kittencheck

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd