Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura Dierenkliniek Het Overbosch - Oostvoorne

Bij AniCura Oostvoorne bent u van harte welkom met uw dier. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen luistert naar u en denkt met u mee. Maak wel altijd even een afspraak.

AniCura Dierenkliniek Het  Overbosch - Oostvoorne
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0181 - 48 03 60

overbosch@anicura.nl

Heveringseweg 41, 3233 SB Oostvoorne

Routebeschrijving

Over AniCura Het Overbosch

Hoe kunnen we aan uw dier én aan u de beste zorg geven? Door naar u te luisteren, uw dier goed te onderzoeken en goed met elkaar samen te werken.

Klantvriendelijkheid en service van dierenartsen

Als team van dierenartsen en paraveterinairen van dierenkliniek AniCura in Oostvoorne vinden we persoonlijk contact belangrijk. Wij proberen u en uw dier zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een onderzoek, behandeling en de nazorg.

Dierenkliniek AniCura Oostvoorne

De AniCura dierenkliniek in Oostvoorne is de hoofdlocatie van AniCura Het Overbosch. De dierenkliniek is van alle moderne apparatuur voorzien, zoals een eigen laboratorium, een röntgen- en echoapparaat en een aparte tandheelkunde kamer.

We werken nauw samen met de dierenartsen van de andere vier locaties van Het Overbosch. Door het bundelen van onze kennis verhogen we de kwaliteit van de dierzorg en kunnen we uw dier nog beter helpen.

Locaties van AniCura Dierenkliniek Het Overbosch

Binnen de locaties van AniCura Het Overbosch zijn er verschillende expertises waarmee we u als klant kunnen helpen. Voor de beste zorg verwijzen we u dus soms door naar een andere locatie van Het Overbosch.

Samen hebben we alle middelen en voorzieningen om uw dier te helpen. Zo hebben we een röntgenapparaat en moderne spreek- en operatiekamers. Hieronder vindt u meer details.

Dé dierenarts in Oostvoorne

Aan de Heveringseweg in Oostvoorne vindt u de hoofdlocatie van AniCura Dierenkliniek Het Overbosch. De kliniek in Oostvoorne is van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan:

 

 

Bekijk hier alle behandelingen en diensten.

Afspraak met een van onze dierenartsen in Oostvoorne?

Wilt u een kijkje nemen, of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dierenkliniek Het Overbosch - Oostvoorne
Boek bij een andere kliniek

Gratis puppy- en kittencheck

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd