Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Maaike van Donkersgoed
Dierenarts

Maaike van Donkersgoed

Dierenarts
Dierenarts
Maaike van Donkersgoed
Dierenarts

Twee locatie

Ik ben Maaike van Donkersgoed en sinds 2011 dierenarts. Ik heb in Gießen in Duitsland gestudeerd en daarna zes jaar in Duitsland gewerkt. Momenteel werk ik bij twee locaties van AniCura Dierenkliniek Het Overbosch: Oostvoorne en Stellendam. 

Ik had altijd al veel interesse in geneeskunde en wilde graag met dieren werken, dus het beroep dierenarts past mij perfect.

Interesse en expertise

Aan de ene kant houd ik mij graag en veel bezig met knaagdieren. Vooral konijnen omdat ik als kind ook altijd konijnen had en het toch heel andere dieren zijn dan katten en honden. Ik vind het bijvoorbeeld interessant dat konijnen andere ziektes hebben.

De echo en chirurgie vind ik ook interessant. Eerst met de echo "in" een dier kunnen kijken en (hopelijk) zien wat er aan de hand is. Vervolgens het dier te kunnen helpen met bijvoorbeeld een operatie maakt mij erg blij.

Nascholing

Ik volg nascholingen in interne geneeskunde en cardiologie. Ik vind het belangrijk en ook leuk om de continue veranderingen en verbeteringen bij te houden. Ik wil hiervan graag up to date blijven.

Thuis

Ik heb twee katten gered in de kliniek: een kater: Bagheera, hij had een penisamputatie, meerdere weken medicijnen en dieetvoer en nu gaat het heel goed met hem en we zijn echte maatjes geworden. Een poes: Chaja, erg jong en nog erg druk maar over het algemeen zijn zij en Bagheera goede maatjes die lekker samen op de bank chillen en elkaar wassen.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd