Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Van reguliere dierenzorg zoals consulten en vaccinaties tot zorg waar meer kennis en ervaring voor nodig is. Bij AniCura Hellevoetsluis krijgt uw dier zorg van hoge kwaliteit met persoonlijke aandacht.

AniCura Hellevoetsluis

AniCura Hellevoetsluis is onderdeel van AniCura Het Overbosch. Verdeeld over in totaal vier locaties, werken we hard aan het leveren van de beste zorg aan uw dier. Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons nog meer verdiepen in specifieke dierenzorg en de kwaliteit verder verhogen.

Locaties van AniCura Dierenkliniek Het Overbosch

Binnen de locaties van AniCura Het Overbosch zijn er verschillende expertises waarmee we u als klant kunnen helpen. Voor de beste zorg verwijzen we u dus soms door naar een andere locatie van Het Overbosch.

Dit zijn de locaties van Het Overbosch:

Samen hebben we alle middelen en voorzieningen om uw dier te helpen. Zo hebben we een röntgenapparaat en moderne spreek- en operatiekamers.

Tijd en aandacht voor uw dier

Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben aandacht en tijd voor uw dier én u. Zo hebben we een dagelijks patiëntenoverleg waarin we de lopende behandelingen, uitslagen en resultaten van aanvullend onderzoek en behandeladviezen met elkaar bespreken.

Maak hier kennis met het team

Behandelingen en diensten

U kunt bij ons terecht voor onder andere gezondheidscontroles, gebitsbehandelingen en inentingen voor honden, katten en konijnen. Naast de reguliere diergeneeskunde bieden wij ook zorg waar meer kennis en ervaring voor nodig is. Denk aan: chirurgie, medische onderzoeken en een eigen laboratorium.

Chirurgie

U kunt met uw dier bij ons terecht voor uitgebreide operaties zoals gewrichtsoperaties, botbreuken bij honden en katten of operaties aan de nek, hals of buik.

Medische onderzoeken

Om de juiste diagnose te kunnen stellen, is het soms nodig medische onderzoeken te doen bij uw dier. Denk aan:

Laboratorium

In ons eigen laboratorium voeren wij onder andere onderstaande onderzoeken uit:

Bekijk hier ons hele aanbod van behandelingen en diensten:

Behandelingen

Huisdierenverzekering

Verschillende verzekeringsmaatschappijen bieden ook een verzekering aan speciaal voor huisdieren. Met een huisdierenverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van een behandeling of onderzoek.

Lees meer over een Huisdierenverzekering

De beste diergeneeskunde

Door samen te werken met dierenartsen binnen AniCura werken we hard aan de beste diergeneeskundige zorg. De diergeneeskunde ontwikkelt hard. Er is nu veel meer mogelijk op het gebied van preventie, genezing en nazorg. Om bij te blijven van alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied volgen we ook nascholing. Zo blijven we u en uw dier de beste zorg geven.

Specialistische dierenzorg

Heeft uw dier specialistische zorg nodig? Door deel uit te maken van het AniCura-netwerk, beschikken we over ontzettend veel kennis en ervaring. Als het nodig is, verwijzen we u door naar een dierenkliniek met deze specialistische kennis. Zo bent u verzekerd van de beste zorg voor uw dier.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd