Actie chipmaand

Wij bieden in de maand juni 10% korting op het chippen van je kat en konijn. Daarnaast kan een gratis chip check bij de assistenten worden ingepland voor alle huisdieren met een chip, waarbij wordt gecontroleerd of de chip nog werkt en of deze goed geregistreerd is. Maak snel een afspraak. Dit kan telefonisch of online.

Zuid-Holland

AniCura Dierenkliniek Hellevoetsluis

Het team van dierenartsen en paraveterinairen in Hellevoetsluis staat voor hoge kwaliteit met persoonlijke aandacht. Door onze nauwe samenwerking met AniCura Het Overbosch is er veel aan zorg mogelijk. Maak eenvoudig een afspraak.

Dierenarts onderzoekt hond
Voor diereigenaren

Gratis puppy- en kittencheck

Kom langs!

Contact

0181 - 31 25 75

hellevoetsluis@anicura.nl

Rijksstraatweg 85, 3222 KB Hellevoetsluis

Routebeschrijving

Over AniCura Het Overbosch

Hoe kunnen we aan uw dier én aan u de beste zorg geven? Door naar u te luisteren, uw dier goed te onderzoeken en goed met elkaar samen te werken.

Onze dierenartsen nemen de tijd voor uw dier

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen neemt de tijd en heeft aandacht voor u en uw dier. Met up-to-date kennis en moderne apparatuur kunnen we u snel helpen met de juiste diagnose voor uw dier. Ook veel operaties zijn bij ons mogelijk. 

Dierenkliniek AniCura Hellevoetsluis

Dierenkliniek AniCura Hellevoetsluis aan de Rijksstraatweg is onderdeel van AniCura Het Overbosch. Door nauwe samenwerking met de dierenartsen van de andere vier locaties, verhogen we de kwaliteit van de dierzorg en kunnen we uw dier helpen met de best mogelijke zorg. 

Behandelingen en diensten van dierenkliniek Hellevoetsluis

Naast de algemene dierzorg, biedt dierenkliniek AniCura Hellevoetsluis ook zorg waar meer kennis en ervaring voor nodig is. Zo hebben we expertise in bijvoorbeeld chirurgie, medische onderzoeken en dierfysiotherapie. Lees meer: onze expertises

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd