Dierbare Zorg

In de serie "Dierbare Zorg" wordt uitgelegd wat het inhoudt om als eigenaar op bezoek te komen in een dierenkliniek van AniCura. Ook zie je hoe het is om in een AniCura kliniek te werken.

Bekijk de laatste aflevering van Dierbare Zorg

Meer afleveringen van Dierbare Zorg bekijken?

 • Seizoen 1, aflevering 1 van "Dierbare Zorg". Dierbare Zorg is dit keer bij Specialistische Dierenkliniek Utrecht - SDU.

  Lees meer

 • Seizoen 1, aflevering 2 van "Dierbare Zorg" volgt binnenkort.

  Lees meer

Meer weten over zorg voor dieren?

 • Wat een paraveterinair doet verschilt per persoon en per (type) dierenkliniek. Weten wat een paraveterinair doet? En wat is het verschil met een dierenartsassistent? En wat doet een paraveterinair allemaal, specifiek bij AniCura?

  Lees meer

 • Er zijn ongeveer 4.400 dierenartsen in Nederland. Ze hebben allemaal dezelfde basisopleiding. Toch kunnen ze niet allemaal hetzelfde. Sommige dierenartsen hebben zich in de praktijk verdiept in een specifiek onderdeel. Anderen hebben gestudeerd om...

  Lees meer

Wat is Dierbare Zorg?

Hoe kunnen we zorgen dat jouw dier de beste zorg krijgt? Jouw huisdier kan niet vertellen wat er aan de hand is en mede daarom is goede zorg voor jouw dier belangrijk. In de serie Dierbare Zorg kijken we hoe onze dierenartsen en paraveterinairen zich met liefde inzetten voor jouw huisdier. Ontdek de expertise, professionaliteit en liefde voor dieren die schuilgaat achter elke AniCura dierenkliniek.

Veterinaire zorg in Nederland

Meer weten over de zorg voor huisdieren in Nederland? We helpen je graag verder in je zoektocht naar informatie. Ga bijvoorbeeld naar:

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd