Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Over onze dierenkliniek

Bij AniCura IJmond werkt een vast team van ervaren dierenartsen. U kunt ook bij ons terecht met bijzondere dieren.

Als het nodig is werken onze dierenartsen samen met specialisten op bepaalde vakgebieden voor het beste behandelplan van uw huisdier. Daarnaast vindt u regelmatig specialisten op onze locatie Kennemerland in Velserbroek. Op deze manier hoeft u, als uw dier complexe zorg nodig heeft, niet naar een heel andere dierenkliniek toe.

Moderne faciliteiten

Voor alle behandelingen die wij aanbieden, zie: behandelingen

Rontgen

Onze kliniek beschikt over een röntgenapparaat, met een röntgenfoto kan de dierenarts delen van de binnenkant van uw dier in beeld brengen en bekijken. Lees hoe dat in zijn werk gaat voor katten of honden.

Vaste gezichten

Op onze locatie in IJmond komt u terecht bij ons vaste team , wat bestaat uit ervaren dierenartsen en paravaterinairs. Zo kunnen we u goed helpen in een fijne en persoonlijke sfeer.

Dierenarts voor bijzondere dieren

In onze kliniek in IJmond kunt u ook terecht met vogels en andere bijzonderen dieren. Onze dierenartsen Din van Nieuwenhuijzen en Valerie Bussing staan voor u klaar. U kunt hier ook terecht met: 

Lees ook: exotische dierenzorg

Historie van onze kliniek

In 2017 sloten we ons aan bij AniCura en sinds 2018 hebben we onze naam veranderd in  AniCura IJmond. Met hetzelfde team en dezelfde enthousiasme zetten we ons beste beentje voor om uw huisdier gezond te houden, of hem weer beter te maken.

Voor de aansluiting bij AniCura werkten we onder de naam Dier Medisch Centrum IJmond. Deze naam kreeg de kliniek op 1 juni 2015, toen dierenartsenpraktijk DAP in den IJmond van eigenaar wisselde. Ellie Wormgoor gaf het stokje toen door aan Floor Stembert, die op dat moment al twee andere klinieken voor huisdieren onder haar hoede had, namelijk Dier Medisch Centrum in Beverwijk en Velserbroek.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd