Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kwaliteit

Wij willen alleen het beste voor uw huisdier. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd de juiste diagnose stellen. Dat doen we met moderne onderzoeksapparatuur zoals: zoals uitgebreide bloedanalyse, digitale röntgen en echo’s. Wij denken met u mee. Zo vinden we altijd de juiste oplossing die past bij u en uw huisdier.

De beste dierenartsen en assistentes

Al onze artsen hebben een eigen specialisatie. Hierdoor kunnen we u meestal helpen in onze eigen kliniek. Ook als de klachten erg lastig te peilen zijn. We investeren veel in de mensen die hier werken. We zorgen voor een fijne werkomgeving, dat er goede bijscholing is en dat iedereen zich hier kan ontwikkelen.

De bijscholing gebeurt via de specialisten van AniCura. Zij leiden onze dierenartsen in opleiding op tot de specialisten die ze zelf zijn. Deze scholing vindt in meerdere landen plaats. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat de dierenartsen altijd de beste lessen van de beste artsen krijgen.

Hygiëne en antibiotica

Hier in de kliniek staat hygiëne voorop. Op een plek waar het schoon is, wordt de beste zorg voor uw huisdier geleverd. Daarbij ontstaan er door zo schoon te werken minder infecties. Hierdoor beperken we het gebruik van antibiotica. Dit is ook belangrijk om resistentie tegen antibiotica te voorkomen. Met het zogeheten QualiCura-kwaliteitsprogramma zijn hierin voorloper.

Medische kwaliteit

Alle vestigingen van AniCura hebben één groot voordeel: ze zijn allemaal aangesloten op een enorm (internationaal) netwerk van kennis. Hierdoor verbeteren we onszelf steeds opnieuw. Als klant ziet u dat niet altijd, maar dit zijn de directe voordelen voor onze kliniek:

  • Extra veel aandacht voor hygiëne, om bijvoorbeeld wondinfecties te voorkomen

  • We gebruiken de beste medicatie, geselecteerd door specialisten

  • We gebruiken zo min mogelijk antibiotica om resistente bacteriën tegen te gaan

  • Samenwerking tussen en met specialisten, zowel in Nederland als daarbuiten

Samenwerking met andere specialisten binnen AniCura

Soms heeft een huisdier een aandoening die wij niet (meteen) kunnen vaststellen of behandelen. Deze dieren worden dan doorverwezen naar een collega specialist, bijvoorbeeld een oncoloog of cardioloog. Binnen AniCura werken veel dierenartsen en specialisten, wat patiënten overleg en doorverwijzing makkelijk maakt. Op deze manier kunnen wij samen de beste zorg leveren, ook voor uw huisdier.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd