Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Valerie Bussing
Dierenarts

Valerie Bussing

Dierenarts
Dierenarts
Valerie Bussing
Dierenarts

Hallo, ik ben Valerie Bussing en werk als dierenarts bij de vier locaties van Kennemerland:

  • AniCura IJmond
  • AniCura Kennemerland in Velserbroek
  • AniCura Beverwijk Duinwijklaan
  • AniCura Beverwijk Büllerlaan

Het mooie van mijn werk vind ik de afwisseling. Geen dag is hetzelfde en je weet in de ochtend nooit wat de dag precies gaat brengen.

De uitdaging van het werken zit hem in de veel verschillende diersoorten en karakters die ik op een dag tegen kom. Ze hebben allemaal verschillende problemen. Aan mij de taak deze problemen op te lossen en de patiënten weer beter te maken.

Interesse en opleiding

Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de opleiding diergeneeskunde in Utrecht. Ik heb nog geen specialisatie, maar mijn interesse gaat uit naar konijnen, knaagdieren en interne geneeskunde.

Het leuke aan nascholing vind ik dat je altijd weer wat bijleert. Zo blijf ik mezelf verbeteren en werk ik met de meest recente kennis.

Ook vind ik het leuk om met collega's samen te komen en ervaringen te delen. Zo leren we van elkaar!

Plum & zwemles

Ik heb sinds mijn studententijd een kat geadopteerd. Ze heet Plum en is alweer een jaar of acht oud. Voor mij is zij echt een maatje dat trouw op me wacht als ik thuis kom en me aan het lachen maakt met haar gekke streken en voorliefde voor sperziebonen.

Ik geef op de zaterdag zwemles bij de Haarlemse reddingsbrigade aan de allerjongste kinderen.

Daarnaast ga ik graag op stap met mijn camera om vast te leggen wat ik tegenkom. Vooral landschappen, de zonsopgang en ondergang zijn mijn favoriet.

Valt het weer buiten tegen, dan vind je me op de bank met een goed boek, een kopje thee en Plum op schoot.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd