Noord-Holland

AniCura IJmond - IJmuiden

We werken met een kundig en enthousiast team om uw dier de beste zorg te geven. Onze dierenartsen hebben expertise op verschillende gebieden van de diergeneeskunde, zo hebben we enorm veel kennis in huis.

AniCura IJmuiden IJmond
Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze behandelingen

Contact

0255 - 51 12 36

ijmond@anicura.nl

Cederstraat 54, 1971 KD IJmuiden

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

Kennis van onze dierenartsen in IJmuiden

Omdat we een groot team van dierenartsen hebben, is er ruimte voor iedere dierenarts om zich vast te bijten in een bepaald deel van de diergeneeskunde. Zo hebben we bijvoorbeeld een dierenarts die alles over vogels en reptielen weet, maar ook een dierenarts die veel over huid-, oog-, of gewrichtsproblemen weet.

De dierenarts van regio IJmond vindt u in IJmuiden

Wij gaan voor de beste zorg voor uw dier. En goede service. Met een gerust hart kunt u met uw dier bij onze dierenarts in IJmuiden langskomen. Liefdevolle zorg en goede service. Zo bellen we altijd even na een operatie om te kijken of alles goed gaat. Want de zorg gaat thuis gewoon door en dat weten we als geen ander.

Het beste voor uw huisdier

Wij willen alleen het beste voor uw huisdier. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd de juiste diagnose stellen. Dat doen we met moderne onderzoeksapparatuur zoals: zoals uitgebreide bloedanalyse, digitale röntgen en echo’s. Wij denken met u mee. Zo vinden we altijd de juiste oplossing die past bij u en uw huisdier.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd