Wij zijn aan het verbouwen!

We zijn momenteel gesloten. Onze nieuwe locatie is nog in verbouwing. Telefonisch zijn we wel bereikbaar. U kunt terecht bij AniCura in Santpoort, Velserbroek of Bloemendaal. Binnenkort gaan we open op ons nieuwe adres. Lees het nieuwsartikel over onze verhuizing

Noord-Holland

AniCura IJmond - IJmuiden

We zijn momenteel gesloten. Onze nieuwe locatie is nog in verbouwing. We zijn telefonisch wel gewoon bereikbaar. Tot de opening kunt u terecht bij AniCura in Velserbroek, Santpoort of Bloemendaal. Onze nieuwe locatie komt op het Zeewijkplein 33 in IJmuiden, Tot snel!

AniCura IJmuiden IJmond
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0255 - 51 12 36

ijmond@anicura.nl

Zeewijkplein 33, 1974 PA IJmuiden

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

Kennis van onze dierenartsen in IJmuiden

Omdat we een groot team van dierenartsen hebben, is er ruimte voor iedere dierenarts om zich vast te bijten in een bepaald deel van de diergeneeskunde. Zo hebben we bijvoorbeeld een dierenarts die alles over vogels en reptielen weet, maar ook een dierenarts die veel over huid-, oog-, of gewrichtsproblemen weet.

De dierenarts van regio IJmond vindt u in IJmuiden

Wij gaan voor de beste zorg voor uw dier. En goede service. Met een gerust hart kunt u met uw dier bij onze dierenarts in IJmuiden langskomen. Liefdevolle zorg en goede service. Zo bellen we altijd even na een operatie om te kijken of alles goed gaat. Want de zorg gaat thuis gewoon door en dat weten we als geen ander.

Het beste voor uw huisdier

Wij willen alleen het beste voor uw huisdier. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd de juiste diagnose stellen. Dat doen we met moderne onderzoeksapparatuur zoals: zoals uitgebreide bloedanalyse, digitale röntgen en echo’s. Wij denken met u mee. Zo vinden we altijd de juiste oplossing die past bij u en uw huisdier.

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Wij gaan verhuizen!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd