Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Noord-Holland

AniCura IJmond - IJmuiden

Onze nieuwe locatie is geopend. Ga naar contact voor ons nieuwe adres. Ontdek wat AniCura IJmond in IJmuiden voor u en uw huisdier kan betekenen. Van spoedoperatie tot vaccinatie, wij zijn er voor uw dier en u. Maak online of telefonisch een afspraak.

AniCura IJmuiden IJmond
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0255 - 51 12 36

ijmond@anicura.nl

Zeewijkplein 33, 1974 PA IJmuiden

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

Kennis van onze dierenartsen in IJmuiden

Omdat we een groot team van dierenartsen hebben, is er ruimte voor iedere dierenarts om zich vast te bijten in een bepaald deel van de diergeneeskunde. Zo hebben we bijvoorbeeld een dierenarts die alles over vogels en reptielen weet, maar ook een dierenarts die veel over huid-, oog-, of gewrichtsproblemen weet.

De dierenarts van regio IJmond vindt u in IJmuiden

Wij gaan voor de beste zorg voor uw dier. En goede service. Met een gerust hart kunt u met uw dier bij onze dierenarts in IJmuiden langskomen. Liefdevolle zorg en goede service. Zo bellen we altijd even na een operatie om te kijken of alles goed gaat. Want de zorg gaat thuis gewoon door en dat weten we als geen ander.

In 2024 verhuisd

We zijn verhuisd binnen IJmuiden. Ons nieuwe adres is Zeewijkplein 33. Ga naar: contact

Het beste voor uw huisdier

Wij willen alleen het beste voor uw huisdier. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd de juiste diagnose stellen. Dat doen we met moderne onderzoeksapparatuur zoals: zoals uitgebreide bloedanalyse, digitale röntgen en echo’s. Wij denken met u mee. Zo vinden we altijd de juiste oplossing die past bij u en uw huisdier.

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Wij gaan verhuizen!

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd