Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Uw dier gezond en fit houden

Als uw dier echt iets mankeert is een vertrouwde en bekwame dierenarts natuurlijk onmisbaar, maar u kunt veel zelf doen om uw dier gezond en fit te houden.

Gezondheidscontrole

Voorkomen is beter dan genezen. Een cliché, maar zeker waar. Honden en katten zijn heel goed in het verbergen van ‘kwaaltjes’. In dit rijtje dus met stip op nummer 1: de gezondheidscontrole.

Bekijk gezondheidscontrole hond of kat voor meer informatie.

Puppyconsult

Het puppyconsult is een compleet programma van drie controle-afspraken waarin u alles leert over de opvoeding en ontwikkeling van uw pup. Met een blije en gezonde hond als resultaat.

Bekijk Puppyconsult voor meer informatie.

Dieetbegeleiding

Een hond die te zwaar is voelt zich niet prettig en heeft kans op ernstige gezondheidsrisico’s. Simpel: afvallen dus. Met een combinatie van dieetaanpassing, beweging en gedragsverandering proberen we afvallen zo comfortabel mogelijk te maken en te houden voor u en uw hond.

Bekijk Dieetprogramma hond voor meer informatie.

Seniorenbegeleiding

Een seniorenonderzoek is uitgebreider dan een standaard gezondheidscontrole. Een oudere hond of kat heeft meer kans op gezondheidsproblemen en het is dus belangrijk eventuele problemen vroeg op te sporen. Zo heeft een senior kat vaak pas symptomen door nierfalen als de nierfunctie al met meer dan 70% verminderd is.

Bekijk Seniorenbegeleiding voor meer informatie.

Fit Dog Program

Herstellen van een blessure of revalideren na een operatie kan een lang en frustrerend traject zijn. Met dit online revalidatie programma biedt u de beste herstelzorg voor uw hond en rent u met een beetje geluk binnen no time weer lekker samen op het strand. 

Bekijk Fit Dog Program voor meer informatie.

Huisdierverzekering

Ondanks alle inspanningen en goede verzorging van uw dier kan niemand natuurlijk garanderen dat u niet met medische kosten te maken krijgt.

Een huisdierenverzekering heeft als voordeel dat u zich bij onverwachte medische situaties in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over geld. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd