Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Expertises bij AniCura Sleeuwijk

Op deze pagina vindt u onze expertises: deelgebieden binnen de diergeneeskunde waar wij binnen onze dierenkliniek veel ervaring mee hebben.

Naar onze dierenkliniek in Sleeuwijk wordt regelmatig een dier verwezen door een dierenarts die geen raad weet met een bepaald probleem.

Ervaring en bijscholing

Bij AniCura staat kwaliteit voorop. Bij AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk hebben we zeer brede ervaring binnen het team en mogen we best zeggen dat we in bepaalde gebieden in de diergeneeskunde voorop lopen. Dat hebben we te danken aan veel bijscholingen en cursussen, jarenlange ervaring en een cultuur waarin we zo veel mogelijk van elkaar leren.

Onze expertisegebieden

 • Ziekten of afwijkingen aan de botten, gewrichten, pezen en spieren van uw huisdier.

  Lees meer

 • Bij AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk gaan wij ethisch om met kortsnuitige honden.

  Lees meer

 • De fertiliteit richt zich op alles rond de zwangerschap van uw hond: drachtig worden, drachtig zijn en de bevalling. Wij begeleiden u bij dit hele proces, van progesteronbepaling tot hulp bij de bevalling en puppy controles.

  Lees meer

 • Naar onze dierenkliniek worden niet alleen dieren verwezen. De hoofdmoot van de dieren komt binnen met problemen die vallen binnen de eerstelijns zorg.

  Lees meer

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd