Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Contact

Voor spoedgevallen buiten openingstijden belt u ook naar bovenstaand nummer. U hoort meteen welke dierenarts spoeddienst heeft. Wij werken voor de spoeddiensten samen met AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek in Dordrecht. 

Het kan zijn dat we u vragen naar de locatie in Dordrecht te komen. Meer weten? Of bent u onzeker of het spoed is? Ga naar: Spoed

Voor diereigenaren

 • Is het niet nodig om langs te komen, maar wilt u wel advies of even geruststelling? Er is elke werkdag een dierenarts die telefonisch spreekuur houdt.

   

  Lindsay van Gils
  Maandag 8.00 tot 8.30
  Dinsdag 12.00 tot 12.30
  Vrijdag 12.00 tot 12.30

  Walter Strikkers
  Dinsdag 8.00 tot 8.30
  Woensdag 8.00 tot 8.30

  Fleur Sterkenburg
  Donderdag 12.00 tot 12.30

  Rasto Gon─Źár
  Maandag 12.00 tot 12.30
  Woensdag 12.00 tot 12.30

  Roland Peeters
  Donderdag 8.00 tot 8.30
  Vrijdag 8.00 tot 8.30

   

  Bij afwezigheid van één van deze dierenartsen wordt er door een andere dierenarts waargenomen.

  Gedragsdeskundige voor honden

  Margit Rietveld

  Laat een terugbelverzoek achter en u wordt zo snel mogelijk door Margit teruggebeld. U kunt hiervoor ons algemene nummer bellen: 0183-301708.

  • Afhalen
   Voor het afhalen van medicijnen, voeding, wormmiddelen, etc. is onze balie van maandag t/m vrijdag geopend tussen 8.00-20.00 uur en op zaterdag tussen 8.00-11.00 uur.
  • Bestellen
   Om er zeker van te zijn dat de medicatie voor uw huisdier op voorraad is, kunt u uw bestelling telefonisch of via het e-mail adres: assistente.sleeuwijk@anicura.nl aan ons doorgeven. Wilt u de medicatie via de post thuis ontvangen? Geef dan in de e-mail aan dat u de medicatie opgestuurd wilt hebben met de bijbehorende adresgegevens. Bij het opsturen van medicijnen brengen wij kosten in rekening voor het maken van het recept en het verzenden van de medicijnen. Deze kosten kunnen per zending verschillen. Wilt u weten hoeveel deze kosten in uw geval zijn? Neem dan telefonisch contact met ons op.
  • Recept voor maximaal 3 maanden 
   We schrijven maximaal voor 3 maanden medicatie voor. Dieren die langdurig medicatie gebruiken, willen we jaarlijks terugzien voor controle.
 • Voor het opvragen of doorsturen van patiëntendossiers kunt u mailen naar assistente.sleeuwijk@anicura.nl

 • Vacatures

  Vacatures lopen bij AniCura via onze Werken bij site. Ga naar: werkenbij.anicura.nl

  Stage

  Wij verzorgen stages voor de meeste opleidingen tot paraveterinair dierenartsassistent. Binnen onze praktijk kun je veel leren en wordt je goed door ons begeleid. Daarnaast hebben we het onderling erg gezellig en werken we goed samen! Onze stageplaatsen zijn geschikt voor 3e en 4e jaarsstudenten en zijn voor minimaal zes weken. Voor een stageplaats als paraveterinair bij onze kliniek kun je een sollicitatiebrief met foto en cv mailen naar stage.sleeuwijk@anicura.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op. Ook voor meer informatie of als je vragen hebt kun je ons altijd even mailen.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd