Over Nationaal Huisdierpanel

Wie zijn wij?

Het Nationaal Huisdierpanel is een samenwerking tussen de dierenklinieken van AniCura, andere dierenklinieken en natuurlijk onze panelleden, die de gegevens aandragen die we nodig hebben voor de onderzoeken die we doen.

Waarom bestaan wij?

Het Nationaal Huisdierpanel is opgericht om onderzoek te doen onder huisdiereigenaren naar de verzorging, gezondheid en stand van zaken van huisdieren. Het doel is het verzamelen van kennis waarmee huisdiereigenaren kunnen worden voorgelicht.

Bijdrage aan de Dierenbescherming

Bij elke ingevulde enquête doneert het Nationaal Huisdierenpanel een bedrag aan De Dierenbescherming. De Dierenbescherming is geen overheidsinstelling en kan haar werk alleen doen dankzij donaties, waarvan het 100% afhankelijk is. Het komt al 150 jaar op voor alle dieren (wild, gezelschaps- of landbouwdieren). Daarom vinden wij het belangrijk deze instelling te steunen. Elke bijdrage en dus elke ingevulde enquête helpt. Het bedrag dat we doneren kan oplopen tot maximaal €5000,-.

Contact

H.J.E. Wenckebachweg 123
1096 AM AMSTERDAM
info [at] nationaalhuisdierpanel.nl

Draag bij aan dierenwelzijn in Nederland...

Bij het Nationaal Huisdierpanel ontvang je per mail updates met een verzoek om bij te dragen onze onderzoeken. Je vult de vragenlijst in en draagt zo bij aan dierenwelzijn in Nederland. Wil je meedoen?

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd