Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Gratis puppy- en kittencheck

Krijgt u binnenkort een puppy of kitten? Kom met uw nieuwe huisdier direct na aankoop langs voor de gratis puppy- en kittencheck.

Gratis puppy-en kittencheck

Wat leuk dat u een nieuw gezindslidkrijgt. Voordat u uw puppy of kitten ophaalt, heeft hij of zij vaak al de eerste vaccinaties gehad. Als u uw puppy of kitten mee naar huis neemt, hoeft u pas na drie weken een herhaalvaccinatie te halen. Dat betekent dat we dan voor het eerst uw puppy of kitten zien. Daarom raden wij het aan om direct na aankoop langs te komen bij de gratis puppy- en kittencheck. 

Waarom direct puppy- en kittencheck?

  • Een bezoek aan de dierenarts is voor uw puppy of kitten spannend. Als u direct met uw pup of kitten naar de dierenarts gaat, went hij of zij meteen aan kliniek en dierenarts.
  • Ook krijgt uw puppy of kitten tijdens het eerste bezoek nog geen vaccinatie. Zo is de eerste indruk aan de dierenkliniek meteen goed en minder bang bij een volgend bezoek aan de dierenarts.
  • Tijdens de eerste afspraak onderzoekt de dierenarts uw puppy of kitten. Zo weet u meteen of uw puppy en kitten helemaal gezond is.
  • U heeft meteen de gelegenheid om vragen te stellen. Bijvoorbeeld over de juiste voeding, castratie of sterilisatie. Ook ontvangt u informatie over een huisdierverzekering, inenten, ontwormen en bescherming tegen vlooien en teken.

Maak hier een afspraak

Haalt u uw puppy of kitten binnenkort op? Maak alvast een afspraak voor de gratis puppy- of kittencheck. U kunt bij ons ook in Kruiningen terecht voor een afspraak.

Maak online een afspraak of bel ons

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd